The Ritual of Dao – Lotus

We kennen allemaal de producten van Rituals, maar kennen jullie ook de lijn: The Ritual of Dao? In dit artikel geef ik jullie mijn mening over vier producten die ik heb gekregen voor de kerst en ik kan alvast verklappen dat de geur echt onwijs lekker is! Lees je mee?

Als eerste moet ik even zeggen dat de verpakking zo luxe is. Een mooie groene doos met een sierlijke gouden mandala afgebeeld. De doos bevat de onderstaande producten. Mocht je de producten los willen bestellen, klik dan even op het linkje.

Body Scrub
De scrub heeft een hele romige textuur wat ontzettend fijn aanbrengt op de huid. In eerste instantie lijkt het een dikke crème, maar zodra je de scrub met ronddraaiende bewegingen op de huid aanbrengt voel je de fijne scrubdeeltjes.

De scrub voedt de huid en maakt het zijdezacht. De warme zoete geur van witte lotus laat mij echt eventjes ontspannen en is zeker een aanrader! Het potje bevat 125 ml scrub.

Shower Foam
Zoals elke andere douche foam, komt er na goed schudden een lekkere lading schuim uit de flacon.

De geur ruikt intens zoet en warm naar witte lotus en maakt mijn huid  lekker schoon. De flacon bevat 200 ml schuim waar je zeker een tijdje mee kunt doen!

Body Cream
De Body Cream bevat 70 ml en is verpakt in een groen flesje net zoals alle andere producten van Dao. Ook deze geur is intens en ruikt opnieuw naar een warme lotus geur, heel fijn!

Zodra ik de crème aanbreng op mijn huid voelt het gelijk gehydrateerd aan. Het product plakt niet en de geur blijft lang hangen.

Hand Wash
Het enige minpuntje, is dat de handzeep verpakt zit in een plastic flacon in plaats van een glazenflacon. Een flacon van glas vind ik toch net wat luxer ogen dan plastic.

De zeep ruikt net zoals de andere producten zoet en warm, naar witte lotus. Het product schuimt goed en de flacon bevat 300 ml zeep, lekker veel!

Als ik mocht kiezen voor een product zou ik voor de body scrub gaan. Puur omdat deze scrub zo lekker fijn is met een romige crème, die de huid voedt. Heerlijk!

Welke lijn van Rituals is jullie favoriet?

Liefs
x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange