Handzeep Etos – Ph neutraal

Vandaag kwam ik deze toffe handzeep bij te Etos tegen. Normaal gesproken schrijf ik hier geen artikel over, maar omdat deze ph-neutraal zijn leek het me toch leuk om dit met jullie te delen. Heb je een gevoelige huid? Dan is dit een goed artikel voor jou! Lees je gezellig mee?

Handzeep Etos

Handzeep is misschien niet het meest boeiende artikel om over te lezen, maar als je een gevoelige huid hebt die snel geiriteerd is, kan zo’n artikel juist fijn zijn. 😉 Ik kocht de onderstaande varianten:

Handzeep Etos

Handzeep Lavender

De handzeep is verrijkt met natuurlijke lavendelolie en heeft een ontspannende, verzachtende en harmoniserende geur.

Handzeep Etos

De geur is niet te sterk en ruikt heerlijk naar lavendel, zoals ook staat aangegeven op de verpakking. De zeep is niet heel dik, maar een beetje aan de dunne kant. Verder schuimt het product goed en maakt het mijn handen prima schoon.

Handzeep Eucalyptus

Eucalyptus is echt zo’n geur wat je lekker vindt of niet. Persoonlijk vind ik deze geur af en toe fijn, maar lang niet altijd! De handzeep ruikt vrij sterk en ik moet eerlijk bekennen, dat ik hier niet echt een fan van ben. Mijn handen zijn na gebruik goed schoon en de zeep schuimt prima. Ook deze substantie is een beetje aan de dunne kant, maar dit is niet storend.

Handzeep Etos

Mijn handen voelen niet aan alsof ze zijn uitgedroogd na een wasbeurt, maar ze voelen juist zacht aan. Dit is natuurlijk fijn om te weten, zeker als je een gevoelige huid hebt.

het pompje heeft een vergrendeling en kun je openen door het een kwartslag te draaien. De flacons zien er vrolijk uit en hebben een luxe uitstraling.

Handzeep Etos

Mocht je deze handzeep van de Etos ook willen scoren, neem dan eens een kijkje bij de Etos. De producten zijn verkrijgbaar voor € 1,79.

Liefs
x

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

P.s. Volg jij me al?
– Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close