Nike Air Max 720 – Zou jij deze schoen kopen?

Een paar weken geleden bracht Nike een nieuwe model uit namelijk, Nike Air Max 720. Vinden jullie de schoen ook zo mooi of ga je toch voor een ander model? Stiekem ben ik toch een beetje verliefd op deze schoenen en ik wil graag met jullie delen waarom! Mocht je nieuwsgierig zijn, scrol dan naar onderen om mijn artikel te lezen!

Wist je dat de Air-Sole unit van Nike voor het eerste werd gebruikt in 1978? De schoen was zo uniek omdat mensen de fijne demping van de Air-Sole niet alleen konden voelen, maar ook zien. Om die reden zijn deze schoenen ook de favoriet bij atleten en verzamelaars. Sinds er zoveel enthousiaste kopers waren heeft Nike een stuk meer generaties uitgebracht die jullie vast niet zijn ontgaan!

Het model is apart, maar dat maakt de schoen juist uniek. Ondanks dat de variant Hyper Grape/Zwart/Hyper Pink misschien niet een dagelijkse kleur is om te dragen, vind ik deze variant wel het mooist! Wat trouwens ook erg tof is, is het doorschijnende rubber op de hak. Dit accentueert de Air unit en dus valt het lekker op.

De schoen heeft een bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal. Dit zorgt voor een comfortabele ondersteuning. Tot nu toe heeft de 720 Air de hoogste Air unit die Nike heeft gebruikt. Daarnaast zijn de kleuren geïnspireerd op de natuur en vormen een tegenstelling met de futuristische uitstraling van deze schoen, hoe leuk klinkt dit? Verder heeft de schoen een rubberen bedekking op de buitenzool wat duurzaamheid biedt en grip.

De AM 720 is te koop in maar liefst 7 verschillende kleuren, voor ieder wat wils. Persoonlijk vind ik het niet erg om een grote uitgave te besteden aan schoenen, mits deze na een aantal weken al kapot zijn, maar dat zie ik niet zo snel gebeuren bij Nike, althans dat is mijn ervaring haha!

Ondanks dat ik nooit een Nike Air Max model heb gekocht begin ik toch te twijfelen om één paar aan te schaffen! Als jij een model mocht uitzoeken, welke zou je dan kiezen?

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. 13 maart 2019 / 10:06

    Ik zou voor die roze-paarsevariant gaan! Maar ik heb op dit moment een paar schoenen van Fila op ‘t oog waar ik voor aan het sparen ben, haha 😉

  2. 19 maart 2019 / 09:53

    Ik vind deze echt afschuwelijk, haha! Maar inderdaad, ik heb me wel laten vertellen dat het voelt alsof je op wolkjes loopt. Ik geef trouwens ook met plezier wat meer geld aan een degelijk paar schoenen, op voorwaarde dat ze een paar jaar meegaan, uiteraard.