Een extra steuntje van Oenobiol tijdens het afvallen

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje toegestuurd waarin een aantal producten van Oenobiol zaten. Vandaag wil ik jullie meenemen met mijn ervaring van Oenobiol Silhouette Boost en wat deze supplementen met je doen. Ben je momenteel aan het afvallen of wil je een steuntje in je rug? Lees dan zeker even dit artikel door.

Oenobiol  silhouette boost belooft -400 kcal per dag te verbranden. Normaal gesproken geloof ik nooit echt in supplementen die ja laten afvallen, maar door de Wakame werd ik enthousiast! Wakame is een bruin zeewiersoort dat voorkomt in Japan, China en Korea.

Het is bijna zomer en dat betekent dat veel vrouwen weer wat meer op hun figuur letten, en ik ook. Ik ben vooral nieuwsgierig of de supplementen mij gaan helpen naast het gezonde eten.

Het potje bevat 90 capsules waarvan je er 3 per dag moet innemen, 30 minuten voor een maaltijd. Ik deed dit in de ochtend, middag en avond. Het potje is inmiddels leeg en ik heb zoals op de verpakking stond aangegeven de kuur voor 1 maand gebruikt.

De capsules zijn klein en slikken gemakkelijk weg, hier was ik stiekem wel een beetje opgelucht over aangezien ik pilletjes niet zo gemakkelijk weg krijg haha.

Natuurlijk zijn jullie nu nieuwsgierig naar het resultaat en ik kan vertellen dat ik positief verrast ben! Naast mijn gezonde levensstijl merk ik dat Oenobiol mij meer energie geeft en ben ik ongeveer 4 kilo afgevallen.

Om eerlijk te zijn kan ik niet met zekerheid zeggen of die 4 kilo echt door de supplementen komt, aangezien ik eerder zonder de supplementen ook wel 4 kilo ben afgevallen. Mijn energieniveau is in elk geval een stuk hoger geworden waardoor ik in de avond niet zo snel moe ben.

De meeste pillen die je helpen bij het afslanken hebben een laxerende werking waar ik echt een hekel aan heb. Ik was dan ook erg blij dat de capsules van Oenobiol geen laxerende werking hadden!

Ik ben blij met het resultaat en naast het afvallen kan een beetje ondersteuning nooit kwaad. Mocht je benieuwd zijn naar de andere producten van Oenobiol, neem dan eens een kijkje op hun website. Oenobiol is o.a. te koop bij Kruidvat, Etos en Bol.com.

Wat vinden jullie van de supplementen?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

 

 

Join the Conversation

  1. Fijne, eerlijke review! Laxerende middelen helpen inderdaad niet; dan verlies je vooral vocht, geen calorieën. 😉 Ik probeer voortaan ook wat meer op te letten, want nu ik ouder ben merk ik dat het een stuk langzamer gaat om het eraf te krijgen en te houden. Ik ga hier eens voor kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close