Wenkbrauwverf van de Kruidvat

Vandaag schrijf ik een review over de wenkbrauwverf van de Kruidvat, aangezien het weer tijd is om mijn wenkbrauwen te verven! Dit keer koos ik een simpele wenkbrauwverf van Kruidvat eigen merk, nieuwsgierig of dit product goed zijn werk doet? Je leest het in dit artikel!

Kruidvat verkoopt 2 varianten wenkbrauwverf:

Het leuke aan deze verf is dat je de wimpers ook kunt verven, maar mijn wimpers hebben dit niet echt nodig. Van nature zijn die al zwart genoeg en met een beetje mascara zitten ze echt top!

Één pakje zou voldoende moeten zijn voor ongeveer 10 behandelingen, dit is best wel veel aangezien ze beloven dat de verf tot 6 weken blijft zitten. In het pakje zit een (1) flesje met vloeistof, een tube met kleurgel (2), een borsteltje(3) en wimperblaadjes.

Hoe moet je de wenkbrauwen verven?
Het verven is echt super makkelijk en het klusje heb je zo geklaard! Maak als eerste de wenkbrauwen nat met een wattenstaafje gedipt in de (1) vloeistof. Pak daarna het (3) borsteltje en doe daar een klein beetje (2) kleurgel op. Borstel de wenkbrauwen en laat het ongeveer 1 minuut inwerken.

Before

Pas op dat je de inwerktijd van beide wenkbrauwen hetzelfde houdt i.v.m. kleurverschil. Wrijf de verf na de inwerktijd van de huid met een wattenschijfje en je bent helemaal ready!

After

Het resultaat van de verf vind ik goed, maar niet spectaculair. De verf heb ik twee keer moeten aanbrengen en daarna had ik het gewenste resultaat. De verf vervaagde bij mij na 1,5 tot 2 weken en zag er een stuk minder mooi uit. Kortom een fijn product wat bijna geen inwerktijd heeft en echt mooi blijft tot ongeveer 2 weken.

Verven jullie ook je wenkbrauwen of wimpers?

Liefs
x

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange