Een gezicht vol met bubbels!

De laatste tijd koop ik bijna geen beauty producten meer van de Action. Meestal stelt de Action mij teleur en spendeer ik liever iets meer geld aan een goed product bij een drogisterij. Toch blijft het leuk om zo af en toe te sneupen bij de Action en dit keer heb ik wel een beauty product meegenomen, namelijk een Bubble mask!

Regelmatig zie ik bubbel maskers voorbij komen op Instagram waar ik dan heel enthousiast over ben. Het is toch super vet dat je hoofd net een wolkje is door alle witte bubbels op je gezicht haha?

De verpakking waar het masker in zat vond ik er heel fris uitzien door de blauwe en witte kleuren die zijn gebruikt. In het doosje zitten 3 zakjes terwijl het gehele product maar €0,99 kost. In eerste instantie verwacht ik niet veel maar you never know..

Voordat ik het masker op mijn gezicht smeerde, reinig ik eerst even mijn gezicht. Vervolgens bracht ik het masker aan met een kwastje. Mijn eerste gedachte tijdens het smeren was: wat een heerlijk verkoelend, gel achtig masker! Nadat ik het masker had aangebracht verdween de gel al snel in bubbels! Al die bubbels gaven mij zo’n blij gevoel haha.

Het masker moet 5-10 min intrekken en daarna worden gemasseerd in de huid. Ik vind het prettig dat het masker niet zo lang op mijn gezicht hoeft te zitten. Ook de bubbels verdwijnen vanzelf wanneer de inwerkingstijd is verstreken.

Op de onderstaande foto is te zien dat de gel achtige substantie snel verandert in bubbels, zodra het in contact komt met de huid.

Het masker heeft mijn poriën gereinigd en mijn huid voelt lekker fris en schoon aan. Het leukste aan het bubble masker is natuurlijk de bubbel! Het is zo’n grappig gevoel dat je de bubbels hoort knetteren op je gezicht.

De Action heeft mij dit keer niet teleur gesteld en ik ben erg blij met mijn aankoop! Gebruiken jullie ook wel eens een bubble masker?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Wat een grappig masker, wist niet dat de action deze ook hadden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close