Winter musthaves!

Vandaag heb ik voor jullie een nieuw artikel klaar staan over winter must haves! Ben jij een winter of toch een zomer mens? Ik hou meer van de zomer! Ik denk de meeste van jullie en daarom schrijf ik vandaag een kort artikeltje over een aantal fijne beauty producten die niet mogen ontbreken in jouw stash!

Mijn favorieten deze winter bestaan voornamelijk uit olie. Een lekker zacht en gevoed huidje is altijd fijn tijdens de koude dagen!

Tijdens het douchen gebruik ik de zachte douche olie van nivea. Het maakt mijn huid heerlijk zacht. Zodra je de olie op de huid smeert begint het te schuimen. Mijn huid is na het afspoelen niet vet en voelt zijdezacht aan! Daarnaast ruikt deze douche olie ook nog eens heerlijk!

De Kruidvat 19 Originals 75 huidolie gebruik ik nu elke avond. Ik smeer de olie nooit puur op mijn huid, daarvoor vind ik het veel te vettig! Als je echt een hele droge huid hebt kan dit natuurlijk wel maar mijn huid is niet super droog.

Wat ik wel ideaal vind is om 1 druppeltje huidolie te mengen door mijn favoriete dagcreme en dit in de avond op mijn gezicht te smeren! Ik merk vooral als ik in de ochtend wakker word dat mijn huid lekker zacht is en niet droog aanvoelt!

Mijn favoriete dagcreme is van Nivea Soft! Ik heb altijd al wat struggles gehad met het gebruiken van een dagcreme! Mijn huid kan niet zo goed tegen gezichtscrème, vaak krijg ik er puistjes van of andere oneffenheden. Nivea Soft is de eerste crème waar mijn huid goed op reageert! Deze gezichtscrème meng ik altijd met de huidolie van de Kruidvat zoals ik hierboven al vertelde.

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken tijdens de winter is een goede lippenbalsem! Ik heb meerdere lippenbalsems gehad, van de Action tot de Douglas. Mijn favoriet is de lip oil uit Duitsland van Rival. De olie is zuinig in gebruik omdat hij vrij vet is. Ik smeer dan ook niet te veel op mijn lippen anders voelt het net alsof ik in een bak met vet heb gehapt haha! Helaas is deze olie niet verkrijgbaar in Nederland. Mocht je eens op vakantie gaan naar Duitsland, hou deze dan vooral in je achterhoofd! De lip oil van Rival geeft een mooie lichtbruine kleur.

Na het douchen gebruik ik regelmatig de body oil van de Kruidvat. Deze olie heeft een hele mooie parelmoer achtige glans. Dit product is dan ook zeker aan te raden om te gebruiken in de zomer! Ik denk wanneer je een zomerse gebruinde huid hebt de glans super mooi zal staan! Hieronder zie je de foto zonder de body oil.

 

Dit is de foto met body oil.Zoals je kan zien heeft mijn huid een hele mooie glans gekregen!

Na het douchen vind ik het altijd heerlijk om een lekker geurtje op te sprayen. Ik gebruik hiervoor de  body mist van de Spa Secrets Miracle of Balie. Ik heb in het verleden al eens een uitgebreid artikel geschreven over deze heerlijke geur! Klik hier om meer te lezen over de Spa Secrets.

Dit waren al mijn favoriete producten die ik deze winter ga gebruiken! Welke beauty producten vinden jullie fijn om te gebruiken tijdens de donkere winter dagen?

Liefs
x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments

  1. Vieevvs
    3 december 2017 / 18:39

    Nivea soft! Mijn favoriet eveeeeeeer 🙂