Volume mascara Etos

Draag jij wel eens gekleurde mascara? Ik normaal gesproken niet maar eigenlijk is dit juist heel leuk voor een feestje! Toch blijft het gewaagd om van de normale, standaard zwarte mascara af te wijken en om eerlijk te zijn niemand geeft zomaar even 30 euro uit voor iets wat je weinig tot nooit draagt. Vandaag laat ik je kennis maken met twee volume mascara’s van de Etos!

Ik heb twee varianten meegenomen, een groene en een paarse mascara. Je kunt vele looks creëren en net dat beetje meer geven aan een ooglook met een gekleurde mascara.

Het uiterlijk van de mascara vind ik er mooi uit zien. De mooie gekleurde dop en letters maken de mascara opvallend en niet saai.

Beide mascara´s hebben een prima borsteltje en zien er op het eerste oog uit alsof ze goed gepigmenteerd zijn!

Tips:
– creëer bijv. een paarse of groene ooglook en breng alleen de mascara aan op het gedeelte waar die kleur op het ooglid zit, dus niet alle wimpers. Zo creëer een natuurlijker effect.

– Doe een soort dip dye en breng alleen op de puntjes van je wimpers een beetje gekleurde mascara aan.

Om goed het verschil te kunnen zien heb ik twee foto´s onder elkaar gezet met de groene mascara. Op de bovenste foto draag ik één laagje en op de onderste foto twéé laagjes mascara.

Ook bij de paarse mascara heb ik op de bovenste foto één laagje mascara op en de onderste foto twee laagjes.

Beide mascara´s brengen gemakkelijk aan en geven duidelijk meer volume bij twee laagjes! Toch vind ik wel dat de groene mascara na twee laagjes een beetje klonterig-korrelig op mijn oog zit, niet heel mooi. Dit effect kan ik bij de paarse mascara niet ontdekken.

Gebruik jij wel eens gekleurde mascara en hoe?

Liefs
x

Join the Conversation

 1. Wow dat ziet er er apart uit haha! Wel gaaf.

 2. Mooie kleurtjes, staan je goed. De groene vind ik best wel gedurfd. Ik draag meestal zwarte mascara maar heel af en toe een donkerpaarse van Dr. Hauschka die geeft een iets zachtere oogopslag vind ik zelf.

 3. Gekleurde mascara heb ik nog nooit gebruikt. Ik zou ook niet echt weten waar ik het mee zou kunnen combineren, hahah 😅. Het ziet er wel erg mooi uit.

  Lieefs!

 4. Ik heb nog nooit andere kleuren mascara gedragen dan zwart of bruin. 🙈 In de jaren 80 was dit reuze hip. 😁 Maar ik vind het eigenlijk wel heel mooi! Ik denk overigens dat de paarse ook een beetje klontjes heeft, maar dat dit minder opvalt omdat deze donkerder is?

 5. Wauw wat een gave kleuren. Ik gebruik zelf weleens blauwe mascara, maar zeker die groene zou ik wel graag willen uitproberen.

 6. Leuk! Ook goed gepigmenteerde kleuren!
  Ik vind het zeker leuk voor de afwisseling en het klopt volgens mij ook dat bij blauwe mascara oogwit ook wat witter lijkt.
  De paarse vind ik heel mooi staan, de groene heel speciaal 🙂

 7. Oeeh, super gave kleuren. Dit staat leuker bij donker haar denk ik, zou dit snel niet zo snel dragen.

 8. Gaaf zeg! Ik weet nog wel “vroegah” toen de gekleurde mascara’s eventjes in waren, toen deed ik weleens een blauwe dip dye. Gaf zo een gaaf effect. Ik vind ze super!

 9. Ik gebruik nooit gekleurde mascara, al vind ik die paarse wel heel tof!

 10. Wat een gave mascara’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close