Time to wake up met de Sheet Mask van Essence

Ben je duf, heb je een feestje gehad of ontzettend slecht gegeten? Probeer dan eens het masker van Essence Time to wake up! Het masker is speciaal gemaakt voor momenten dat je moe bent, heel hard hebt gefeest of veel ongezonde dingen hebt gegeten. Benieuwd of het masker doet wat het moet doen? Scrol dan eventjes naar onderen!

Een sheet mask is ontzettend fijn wanneer je geen zin hebt om een vloeibaar masker aan te brengen en vervolgens alles van je gezicht af te wassen. Deze sheet mask van Essence haal je uit de verpakking, vouw je uit en leg je op een gereinigd gezicht. Super easy!

De sheet mask is verrijkt met sojabonen en baobab extracten die ervoor zorgen dat de huid wordt verkoelt en weer fris en gehydrateerd aanvoelt. De klinkt toch super lekker?

Zodra ik het maskertje uit de verpakking haal, merk ik gelijk dat het masker helemaal doordrenkt is en dat ik moet oppassen met het aanbrengen, vanwege het druppen haha. Het verkoelende effect is gelijkt te merken en hierdoor ben je in één keer wakker!

Als het maskertje 15 minuten heeft ingewerkt, kun je het verwijderen. Er blijft best wel veel crème op de huid achter wat je vervolgens moet uitsmeren over je gezicht. Ik ervaar geen plakkerig gevoel wat ik wel had verwacht maar mijn huid voelt juist heerlijk fris en koel aan.

De sheet mask van Essence is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Etos voor €1,59. Verder is het belangrijk om te weten dat het masker dierproefvrij is, kortom super fijn!

Liefs
x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close