Instagram

Bodylotion Silk & Sensitive van Kruidvat – review

In de zomer verzorg ik mijn huid een stukje meer dan in de winter. Ik gebruik vaak na het douchen een bodylotion om de huid extra te hydrateren. Vandaag probeer ik twee lotions van de Kruidvat. Lees je mee?

Bodylotion Silk & Sensitive

Sensitive

De Sensitive bodylotion is een verzachtende bodylotion die de droge en gevoelige huid verzorgt zonder te irriteren. Vandaar ook de naam Sensitive.

De lotion is verrijkt met amandelolie die de huid verzacht en voedt. De milde formule reguleert de vochtbalans voor een soepel en zachte huid.

Bodylotion Silk & Sensitive

Het valt mij op dat de bodylotion een stevige structuur heeft en super makkelijk uit te smeren is. Erg fijn! Ook de geur ruikt lekker en is een klein beetje zoet. Je ruikt duidelijk de amandel.

Bodylotion Silk & Sensitive

Silk

De Silk bodylotion is geschikt voor alle huidtypen en is verrijkt met Macadamia olie. Dit helpt om de huid te hydrateren, beschermen en te verzorgen.

Bodylotion Silk & Sensitive

Zodra ik aan de flacon ruik, ruik ik gelijk een hele zachte en lichte kokos/rozen geur. Heel subtiel waardoor het lastig is om de geur te omschrijven.

Bodylotion Silk & Sensitive

Beide flacons hebben een inhoud van 400 ml. Lekker veel, dus hier kun je een hele poos mee doen. De lotions trekken snel in en laten geen vettige laag of plakkerig gevoel achter.

Bodylotion Silk & Sensitive

Ik moet eerlijk bekennen dat ik oprecht enthousiast ben. Ik had niet verwacht dat de bodylotion van Kruidvat zo goed zou werken en ook nog eens lekker rook. Wat mij betreft een blijvertje haha.

Word jij ook enthousiast van deze bodylotion van de Kruidvat?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 3 augustus 2020 / 18:33

    Het klinkt top! Toch eens gaan kijken 😀

  2. 4 augustus 2020 / 18:44

    Ik gebruik veel artikels van het Kruidvat merk, want ik ben er altijd tevreden over geweest. Maar een bodylotion van het huismerk heb ik er nog niet gekocht ! Macadamia noten ruiken heerlijk volgens mij, maar ik ben ook stapel op aloe vera en op cocos.