Catrice Lip super serum – droge lippen?

Kennen jullie het Lip Super Serum al van Catrice? Op sommige momenten hebben je lippen net wat meer aandacht nodig dan normaal, bijvoorbeeld in de winterperiode. Mijn lippen zijn soms heel droog en daarom een perfecte reden, om dit product te proberen! Lees je mee?

Het serum is verrijkt met abrikozenpit olie, argan en jojoba olie voor hele zachte lippen. Zodra ik het product aanbreng op mijn lippen, verwacht ik eigenlijk een soort ‘plakkerig’ lipgloss gevoel. Dit blijkt gelukkig niet het geval! Het serum plakt niet en brengt onwijs makkelijk aan, door de fijne applicator. Mijn lippen voelen gelijk zacht en hebben een hele mooie glans. Het voel niet zoals een lipgloss, maar het oogt er wel naar!

Het serum blijft redelijk lang zitten wanneer je iets eet of drinkt. Super fijn dat je het product niet heel vaak hoeft aan te brengen.

Catrice gaf op de website als tip mee dat je het product ook kunt aanbrengen voor het slapen gaan. Zo kan het serum de hele nacht goed intrekken en heb je in de ochtend, zachte en gehydrateerde lippen.

Om heel eerlijk te zijn vond ik het niet fijn om het serum in de nacht te dragen. Dit is natuurlijk persoonlijk, maar uiteindelijk verdwijnt veel product op mijn kussen door het woelen haha.

Mocht je gewoon een leuke make-up look hebben gemaakt en een kleine touch-up willen geven aan de lippen en tegelijk verzorgen, dan is dit het ideale product. Nogmaals, het serum plakt niet en je voelt het product bijna niet zitten. Kortom een super fijn serum van Catrice voor maar €4,59.

Wat vinden jullie van dit product?

Liefs
x

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close