Pureté Bio Huile Sublime – Verzorgende olie

Vandaag wil ik graag dit bijzondere product met jullie delen, namelijk de Pureté Bio Huile Sublime. Het is een multi-actieve olie die is verrijkt met 11 plantaardige oliën en 9 aromatische essentiële oliën. Dit maakt de olie 100% natuurlijk en plantaardig. Nieuwsgierig of deze olie iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Pureté Bio Huile Sublime

Deze multi-actieve droge olie is voor dagelijks gebruik en voedt, beschermt en stimuleert de huid. Fijne lijntjes verminderen en veroudering krijgt minder kans. Pureté Bio Huile Sublime bestaat uit elf voedende plantaardige oliën:

 • Argan
 • Jojoba
 • Camelia
 • Druivenpit
 • Teunisbloem
 • Lavendel
 • Ylang-ylang
 • Palmarosa
 • Geranium
 • Rozemarijn
 • Zonneroosje
 • Strobloem
Pureté Bio Huile Sublime

De olie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Wrijf bijvoorbeeld enkele druppels olie in je handpalm en breng vervolgens aan op een schone, vochtige huid van je gezicht, hals en decolleté. Ook kun je een paar druppels mengen door je dag of nachtverzorging voor een extra voedend effect.

Pureté Bio Huile Sublime

Zowel de verpakking als flacon heeft een mooie en luxe uitstraling. Het is zeker een flesje dat je een mooi plekje in de badkamer wilt geven haha. <3

Mijn ervaring met Pureté Bio Huile Sublime

De olie gebruik ik nu enkele wenken en ik kan dan ook oprecht schrijven dat ik dit product heel fijn vind! Ik meng de olie een klein beetje door mijn huidige dagcrème en vervolgens breng ik dit aan op mijn gezicht. In eerste instantie was ik een beetje bang dat de olie mijn huid heel vet zou maken, maar dit is gelukkig niet het geval!

Pureté Bio Huile Sublime

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

De olie breng ik niet elke dag aan, maar alleen op dagen dat mijn huid erg droog is of als ik vermoeid ben. Ik merk dat mijn huid een stuk frisser oogt en dat mijn huid veel zachter is geworden. Kortom een fijn product waar ik heel blij mee ben.

De Pureté Bio Huile Sublime is verkrijgbaar bij Holland & Barrett voor €26,79 (100 ml). 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close