Perfect stijl haar met L´oreal Paris

Vandaag schrijf ik over de Stylista, The Sleek Serum van L’Oréal Paris. De perfecte oplossing om pluizig haar glad te krijgen of om glad haar nog gladder te maken. Mijn haar is zo af en toe pluizig en dan voel ik me net een poedel. Op zulke momenten kan ik wel een goede verzorging gebruiken die dit kan verhelpen. Lees je mee?

In totaal heeft de lijn Stylista 8 producten om je haar op te peppen. Het serum belooft je haar de gehele dag pluis vrij te houden, tot 230 graden te beschermen en bevat geen siliconen. Tot nu toe klinkt dit toch super tof?

Op vochtig haar heb ik twee pompjes van het serum over mijn haar verdeeld. Het serum voelt niet vet aan en plakt alleen een beetje op mijn handen, maar niet in mijn haar! Agja even handen wassen en klaar is kees.

Toen ik mijn haar heb gedroogd met de föhn, heb ik nog één pompje van het serum door mijn haar gekneed en daarna geborsteld. Ik merkte gelijk dat de laatste pluis ´restjes´ niet meer te bekennen waren. Mijn haar is zo luchtig, zacht en heeft veel glans gekregen!

De dop vind ik echt top. Zoals je ziet zit er een pijltje op waarmee je de dop kan draaien. Wanneer je de dop een kwartslag draait is hij open en andersom dicht.

Om eerlijk te zijn dacht ik altijd dat deze producten voor gekleurd haar waren, dus ik liep er vaak gewoon voorbij. Totdat ik een keer in de Kruidvat liep om wat inspiratie op te doen voor mijn blog. Ik ben erg blij dat ik dit product heb meegenomen. Normaal wordt mijn haar super vet van serums maar dit keer niet. Een heerlijke zoete geur, stijl en glad haar wat niet plakt. Wat wil een meisje nog meer ?

Mocht je nog wat meer informatie willen over de producten kijk dan eens op de website van de Kruidvat waarop alles staat beschreven van de 8 producten.

Kende jij deze producten al of liep je er stiekem net als ik ook voorbij haha?

Liefs
x

 

Join the Conversation

  1. Ik kende dit product niet maar ben door je review nu wel heel benieuwd geworden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close