Haarolie van Kérastase Elixer Ultime – review

Onlangs ontving ik de prachtige haarolie van Kérastase Elixer Ultime. Een goede haarolie is voor mij echt onmisbaar, zeker na het douchen. Het maakt mijn haar zacht, glad en het geeft mijn lokken een mooie glans. Vandaag wil ik graag met jullie deze haarolie van Kérastase Elixer Ultime delen. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram? @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Haarolie van Kérastase Elixer Ultime

Deze haarolie van Kérastase is een luxe olie en is geschikt voor alle haartypes. Alleen de verpakking vind ik al ontzettend mooi! De flacon is gemaakt van glas en heeft een inhoud van 100 ml.

Het is een luxe en revitaliserende haarolie met Oleo Complex. De krachtige oliën hebben een sterk voedende en hydraterende werking op het haar. Hierdoor krijgt dof haar weer een mooie glans. De regenererende eigenschappen van het Oleo Complex zullen de haarvezel en het haar herstellen. Daarnaast beschermt de olie het haar ook tegen hoge temperaturen en tegen pluis.

De haarolie van Kérastase Elixer Ultime heeft een heerlijke warme geur genaamd Woody Oriental. Verder is dit product verrijkt met Marula olie en Camelia. Marula olie zal het haar verzorgen en Camelia geeft het een mooie glans. Beide oliën zullen het haar niet verzwaren of vettig maken.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Hoe gebruik ik de haarolie van Kérastase Elixer Ultime

De olie breng ik aan na het douchen op handdoekdroog haar. Ik verdeel 3 pompjes olie over mijn handen en wrijf deze kort heen en weer zodat de olie een beetje warm wordt. Vervolgens verdeel ik de haarolie in de haarlengtes en kam ik mijn haar door.

Je kunt deze haarolie op zowel handdoekdroog als droog haar aanbrengen.

Mijn ervaring

Ik ben positief verrast over deze fijne haarolie. Het maakt mijn haar zacht, glad en geeft een mooie glans. Mijn haar ziet er gezond uit en na het aanbrengen kan ik mijn haar een stuk beter borstelen. Daarnaast vind ik de flacon ook echt prachtig. Een echte aanwinst in de badkamer als je het mij vraagt haha.

Haarolie van Kérastase Elixer Ultime

Mocht je net als ik enthousiast zijn geworden en deze haarolie van Kérastase Elixer Ultime willen bestellen? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande website.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close