Photo-Plog Februari 2020: bowlen, wekelijkse boodschappen en een zieke cavia

Tijd om weer een nieuwe maand met foto’s, met jullie te delen. Lees je weer gezellig mee?

Eind januari kwam de Franse Compagnie Carabosse voor de derde keer naar de stad Leeuwarden. De stad stond in vuur en vlam met verschillende kunstwerken, waar je bij langs kon lopen. Een goede reden om een kijkje te nemen. Het was erg mooi om te zien dat de hele stad verlicht was met vlammen, vlammetjes, vonken en geknetter!

leeuwarden

Boodschappen, een wekelijkse klus waar ik niet altijd zin in heb haha. De laatste tijd proberen we één keer in de week boodschappen te doen i.p.v. elke dag. Tot nu toe werkt dit echt super goed en vooral als ik van te voren een boodschappenlijstje maak.

Eén keer in de week boodschappen doen is niet alleen handiger, maar hierdoor kun je ook nog meer sparen. Al die extra boodschappen die je helemaal niet nodig hebt, laat je veel makkelijker liggen haha. 😉

boodschappen

Ohja voor ik het vergeet, nog even een korte update over mijn enkel! In de vorige Photo-Plog van Januari kon je lezen dat ik een verstuikte enkel had. Na twee weken werd de verkleuring minder, maar mijn enkel bleef erg dik, potverdorie. Na een bezoekje aan de huisarts, moest ik 24 uur met drukverband lopen, om de zwelling te minderen. Inmiddels gaat het stukken beter en gebruik ik af en toe nog een enkelband, yay! 🙂

In januari verscheen er een artikel op mijn blog, over mijn blog. Ik vertelde dat ik meer content wil plaatsen en gaf in het artikel een update, over wat je de komende tijd kunt verwachten. Nog niet gelezen? Klik dan hier: Dit lees je op mijn blog en kun je de komende tijd verwachten!

Deze maand hadden we een verjaardag, dronken we een borrel, aten we lasagne en genoten we van alle leuke gesprekken. Een geslaagde avond met veel gezelligheid!

Staat jullie tuin er nog goed bij, na de storm Ciara? Die van ons gelukkig wel, maar wat waaide het hard zeg! Alle losse bloempotten e.d. had ik de dag van te voren al even naar binnen gedaan, maar goed ook.

In de avond keken we een oude film van vroeger: De schippers van de Kameleon. Super leuk om dit weer eens te zien!

Het weekend besloot ik verse soep te maken. Door het slechte weer had ik hier extra veel zin in. Het werd tomatensoep met een soeppakket van de Jumbo. Verse tomatensoep is echt één van de makkelijkste soepen die je snel kunt bereiden, ideaal voor het weekend dus. 🙂

Zondagochtend kroop ik nog even achter mijn laptop met een kop thee, op de bank. Dit was echt zo’n moment dat ik veel artikels schreef en de geest had. Een fijn begin van de zondag!

In de middag besloten we de wekelijkse boodschappen te kopen en kwam ik achter een leuke truc. Wist jij dat je de achterkant van een sleutel kunt gebruiken om het winkelkarretje te ontgrendelen haha? Ik niet en ik wou het toch even delen, want dit is natuurlijk super handig als je geen muntstuk bij je hebt!

Het is echt super lang geleden dat ik ging bowlen en dat was te merken haha! Samen met de familie deden we dit een avondje en ik was er niet bepaald goed in, oeps..

bowlen

Ondank dat ik alle potjes had verloren was het wel reuze gezellig en dat is natuurlijk het belangrijkste! Wanneer ben jij voor het laatst wezen bowlen?

bowlen

Brownie was de afgelopen weken niet helemaal fit en had buikgriep. Het werd tijd voor een bezoekje bij de dierenarts, zoals je op de onderstaande foto kunt zien.

ziek

Ze heeft antibiotica gekregen, die ze mega vies vond. Na 5 dagen ging het langzaam de goede kant op en stond ze weer te gillen als van ouds. 😉

Spijtig genoeg duurde dit maar heel even want kort daarna kreeg ze een hersenbloeding. Naar om te zien, maar wonder boven wonder is ze inmiddels na 1,5 week weer actief. Hopelijk blijft dat voorlopig zo!

cavia

Wist je trouwens dat ik inmiddels een tweede Instagram heb aangemaakt? Hier plaats ik alle foto’s van recepten op. Mocht je het leuk vinden om mij te volgen en op de hoogte te blijven van nieuwe recepten e.d. , klik dan hier: FoodVibes.nl

Zo dit was het weer voor deze maand. Zie ik je terug bij de nieuwe Photo-Plog in Maart?

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie