Photo-Plog Januari 2020: klussen, haren verven en een verstuikte enkel.

Doei sinterklaas, kerst, oud en nieuw, want het is januari! Een nieuwe maand die gelukkig iets rustiger was dan december, maar alsnog heb ik veel beleefd! Lees je weer gezellig mee?

Zoals jullie konden lezen in de Photo-Plog van december, hebben Daniel en ik het huis in januari flink onder handen genomen! De muren zijn geverfd, er zit behang op en de nieuwe decoratie is inmiddels ook opgehangen. We hebben gekozen voor een industriële look, waar we beide super blij mee zijn. Het huis oogt een stuk warmer en niet meer zo ‘koud’ met al die witte muren. Binnenkort plaats ik een update met meer foto’s en details over de verbouwing, op mijn blog.

industriële look

Na al dat harde werken was het tijd om een avondje uit eten te gaan, bij een Aziatisch restaurant in Leeuwarden. Mocht je ooit in de buurt zijn dan kan ik je echt aanraden om hier een keertje te gaan eten! Je moet het zien als tapas, maar dan met kleine Aziatische gerechtjes zoals sushi, bami e.d. Heerlijk!

Restaurant Leeuwarden

Hup lopen, want het was weekend! Even een frisse neus halen en daarna weer lekker in huis rommelen.

weekend

Twee keer in het jaar moet ik mijn uitgroei behandelen. Gelukkig hoeft dit niet super vaak, want het is altijd wel een hele klus haha. Ik gebruik al een paar jaar een pakje van de Hema voor €6. Super simpel en goedkoop, maar dit is zo’n fijn spul! In de verpakking zit alles wat je nodig hebt incl. een mutsje. Je kunt dus zo aan de slag!

haren verven

In mijn omgeving hoor ik veel mensen praten over vegetarische snacks. Ik besloot de proef op de som te nemen en een aantal snacks van Mora te proberen samen met Daniel. Tevens heb ik hier ook een artikel over geschreven en ik moet zeggen dat ik oprecht verrast was! Het artikel zal eind februari op mijn blog verschijnen.

Mora vegetarische snacks

De afgelopen twee jaar stonden er regelmatig artikelen online op het gebied van beauty en verschenen er steeds meer recepten op mijn blog. Het laatste jaar heb ik gemerkt dat ik mijn blog meer verdieping wil geven en daarom heb ik mijn hersens flink laten kraken haha! Het lijkt mij leuk om o.a. af en toe een weekmenu te plaatsen met simpele gerechten die bij ons vaak op tafel staan. Wellicht geeft dit jou iets inspiratie of vind je dit leuk om te bekijken. Heb jij nog een leuk onderwerp of idee, laat het me dan gerust weten!

Kip kerrie rijst
Klik hier voor het recept: Kip kerrie rijst

Soms schiet het koken er door alle drukte er een beetje bij in. Ik vind het dan super makkelijk om op dit soort dagen een ‘gezonde’ maaltijd uit de vriezer te pakken. Ik vries bijna nooit eten in, maar stamppot is echt iets wat super goed wil, zonder dat smaak verloren gaat. Ik heb daarom een voorraadje andijviestamppot gemaakt, echt ideaal!

Voorraad andijviestamppot

Helaas gebeurde er ook iets wat niet heel tof was deze maand. Ik liet mijn camera vallen, verdorie! Super balen want ik was de hele dag zó lekker bezig met het maken van foto’s en schrijven van nieuwe content. Na veel onderzoek te hebben gedaan, heb ik inmiddels een andere camera gekocht. Zoals je op de onderstaande foto kan zien, was ik weer helemaal gelukkig haha!

car selfie

Wie van jullie komt er wel eens bij de Jysk? Ik was er nog nooit geweest tot ik een andere stoel nodig had voor mijn werkplek. Wat is de Jysk een leuke winkel zeg, ook voor woondecoratie! Voorheen zat ik op een poef, niet heel fijn zonder leuning als je de hele dag achter de computer zit.

Jysk

Na veel stoelen te hebben geprobeerd, hebben we onze parel gevonden!

Er verschijnen momenteel niet super veel beauty reviews op mijn blog, puur omdat ik de laatste tijd weinig interessante producten zie. Ik besloot een kijkje te nemen bij de Hema. Uiteindelijk ben ik ook nog naar de Kruidvat en Etos geweest en scoorde ik een aantal producten, waarvan ik hoop dat ook jullie deze interessant zullen vinden.

Gelijk weer aan de slag!

Zaterdagavond was typisch zo’n avond dat niet helemaal lekker liep, letterlijk en figuurlijk. Even snel de trap op en neer, iets wat niet heel slim is geweest, aangezien ik flink door mijn enkel ben gegaan. Er zat een enorme bult op mijn enkel, maar nu we een week verder zijn, trekt de pijn langzaam weg en heeft mijn voet alle kleuren van de regenboog gekregen. Gelukkig kreeg ik van jullie een aantal tips waar ik super blij mee was, dank!

verstuikte enkel

De rest van de dagen kon ik niet heel veel doen, dus het werd voornamelijk veel met de laptop op de bank werken. Stiekem was dit ook een goed excuus om dan eindelijk in mijn nieuwe boek te beginnen. Ik heb deze al een tijdje, maar elke keer komt er weer iets tussen, waardoor het nog niet is gelukt haha. Poging 4!

Donderdagmiddag was het tijd om een paar boodschapjes te doen. Toen we klaar waren, besloten we kibbeling te halen bij de viskraam die op het pleintje stond.

De kibbeling was top en tevens ons avondeten, aangezien we een familiezak hadden gekocht om 5 uur haha.

Kibbeling

Dit was het weer voor de maand januari. Zie ik je in februari terug bij de volgende Photo-Plog?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *