Baby Lips voor baby zachte lippen.

De fleurige lippenbalsems van Maybeline New York kent bijna iedereen wel! Toch had ik de Baby Lips nog nooit eerder getest. Doordat het de laatste tijd wat kouder wordt buiten was ik op zoek naar een goede lippenbalsem, die mijn lippen net even wat meer een (kleur) boost geven. Deze leuke lippenbalsems zag ik bij de Kruidvat in de uitverkoop liggen en ik dacht hé die kan ik niet laten liggen! Ik heb de kleur rood: mint to be en de roze: pink punch meegenomen. Ik was altijd erg nieuwsgierig naar dit product omdat ik veel positieve verhalen hoorde. Wat ik echt tof vind aan deze verpakking is dat hij zo fleurig is! Leuke en vrolijke kleuren waar ik echt blij van word. Naast alle lippen op de verpakking zit er ook nog een snoezig hartje op de balsem. Dit doet me dan ook echt denken aan Valentijnsdag, haha. De lippenbalsems zien er uit alsof ze goed gepigmenteerd zijn. Tijd om te swatchen!

Als eerste valt mij op dat de beide lippenbalsems een hele mooie glans hebben! En daarnaast geven ze echt super veel kleur af voor een balsem! De rode balsem ruikt sterk naar mint. Persoonlijk ben ik niet zo weg van de sterke mint geur maar aan de andere kant ruikt het ook wel lekker fris! De roze balsem heeft een hele fijne zoete geur.Zoals je kan zien hebben beide kleuren een hele mooie dekking. Ik ben echt verbaast over het feit dat er zo’n mooi pigment in beide lippenbalsems zit. Mijn lippen zien er verzorgt uit en ze glijden heel soepel over mijn lippen heen. De goede verzorging komt voornamelijk door de shea butter. Verder bevat de lipstick verschillende aroma’s en  een heel klein beetje parfum!Bij mij zit er voortaan één van deze twee fijne balsems in mijn handtasje tijdens deze donkere dagen! Een perfecte oplossing voor als je geen lippenstift wil dragen maar toch een verzorgend kleurtje op wil doen.

De Baby Lips van Maybeline New York zijn te koop bij de Kruidvat en andere drogisterijen. Welke kleur heb jij of zou jij kiezen?

Liefs
x

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close