Cien Lidl Make-up

Regelmatig haal ik wel eens boodschappen bij de Lidl en dan zie ik een heel schap met make-up van het merk cien liggen, allemaal leuke verzorgingsproducten. Meestal ben ik niet zo weg van beauty producten bij een supermarkt. Toch nam ik dit keer een mascara en een lipgloss mee naar huis om voor jullie te testen!

De mascara die ik mee heb genomen is van het merk Cien. Ik koos voor een waterproof mascara omdat er de laatste tijd weer veel winterse buien vallen. Als je make-up maar goed zit haha!

De behuizing van deze mascara vind ik er goedkoop uit zien met verder niet te veel poespas. Gewoon een simpele waterproof mascara voor €1,99. Persoonlijk ben ik echt een beetje verrast over het borsteltje van de mascara, mooie fijne haartjes en dat voor een budget mascara!

Op deze foto draag ik geen mascara op mijn wimpers.

Wauw, wat een mooi effect heeft deze mascara! Het maakt mijn wimpers duidelijk langer en geeft veel meer volume. De mascara heeft prima pigmentatie en brengt gemakkelijk aan. Op deze foto draag ik 1 laagje mascara, bij meerder laagjes mascara merkte ik al snel dat mijn wimpers aan elkaar plakte.

Tot nu toe echt een top mascara. Nu is het alleen nog de vraag of de mascara ook daadwerkelijk waterproof is.. voor deze foto ben ik niet het zwembad ingedoken maar heb ik met de mascara op, gedoucht. Hierbij heb ik niet in mijn ogen gewreven en toch was de mascara helemaal uitgelopen na het douchen. Erg jammer want verder is het een hele goede mascara!

De lipgloss die ik heb mee genomen is Bold Bordeaux en kost €1,99. Ik vind het meer een rode tint dan bordeaux. Verder vind ik de lipgloss een beetje lijken op de XXXL shine lipgloss van Essence.

De lipgloss heeft een fijne applicator waardoor je het netjes op de lippen kunt aanbrengen. Het ziet er allemaal prima uit!

De lipgloss heeft een echt gloss die voor veel glans zorgt. Helaas dekt hij niet super goed.

Voor deze foto heb ik 2 a 3 laagjes aangebracht om een mooi effect te creëren. De lipgloss voelt fijn aan op mijn lippen en plakt niet. De lipgloss gaat wel redelijk snel van mijn lippen af na het eten van een broodje of wat drinken. Af en toe even bijwerken is dus wel een tip!

De producten van de Lidl vind ik fijner dan verwacht en de mascara ga ik zeker opmaken, alhoewel het geen topper is voor een waterproof mascara.

Wat vinden jullie van de make-up van de Lidl?

Liefs
x

Join the Conversation

 1. Ik heb al meerdere cremes en smeersels van Cien in huis en ik vind het echt een super leuk merk! Deze make-up vind ik er ook goed uitzien, zeker een goede tip voor vrouwen met niet zo’n grote portemonnee!

 2. Wauw, het effect van de mascara is erg mooi!

 3. Ik ben onder de indruk van de mascara! Ik koop zelf ook altijd budget mascara’s, wat dat betreft merk ik toch weinig verschil in kwaliteit. Ik vind deze een toppertje, jouw wimpers lijken anderhalf keer zo lang, mooi!

 4. Jammer dat de mascara toch niet waterproof blijkt te zijn. Hij ziet er namelijk op je wimpers heel mooi uit. Ik heb een waterproof mascara van Kiko die z’n werk ook echt goed doet, alleen ik vind het totaal geen fijne mascara. Toch even verder zoeken dus. Lipgloss heeft een mooi kleurtje vind ik.

 5. Mooii!😍

 6. inebrebel says:

  goeiemorgen,

  ik ben zeer enthousiast over de oogschaduw van Lidl, echter al een lange tijd geleden gekocht en inmiddels niet meer in het assortiment en het hele make-up schap is trouwens verdwenen.
  het gaat mij om de bruin 63850 …..4 of 1

  1. Hoi hoi!

   Dit artikel is van 2018 dus de kans is groot dat het assortiment is/wordt vernieuwd? Misschien heeft Essence of Catrice een goede vervanger? 🙂

   Liefs
   x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close