Essence What The Fake! Volumizing Mascara

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd met nieuwe producten van Essence. In het pakketje zat o.a. deze nieuwe mascara van Essence What The Fake. Een mascara kan ik altijd waarderen en zeker die van Essence, lekker budgetvriendelijk en vaak zijn de mascara’s ook echt goed. Vol enthousiasme probeerde ik dit product!

Essence brengt bijna elk half jaar een nieuwe mascara uit. Dit keer is er gekozen voor een volume mascara door middel van fibers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het idee had dat de fiber trend over was, maar Essence dacht hier anders over haha.

De verpakking ziet er vrij basic uit, maar heeft wel een typische uitstraling van Essence. Bij twee keer aanbrengen belooft de mascara een prachtige lange en volle wimperlook te geven. Dit komt o.a. door het amandelvormige borsteltje en de korte haren die de mascara heeft. Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto zit er erg veel mascara op het borsteltje. Ik ben daarom ook wel benieuwd hoe dit op mijn wimpers zal uitpakken.

Zoals je ziet zijn mijn wimpers een stuk langer geworden na het aanbrengen van de What The Fake! Volumizing Mascara. Ik vind dat mijn wimpers natuurlijk ogen en dat de mascara een super mooi effect heeft. Er zijn geen klontjes of plakkerige wimpers te ontdekken, top!

Het verwijderen gaat prima met een normale make-up remover en de mascara blijft gedurende de dag mooi zitten.

Wat mij betreft is dit product echt een toppertje die ik zeker kan aanraden. De Essence What The Fake! Volumizing & Lenghtening Mascara is verkrijgbaar voor €3,59 bij de Kruidvat en Etos. Een prima product voor een fijne prijs.

Hebben jullie de nieuwe producten van Essence al gespot?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

Join the Conversation

  1. Lijk me een fijne mascara te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close