Body Scrub van Weleda – Mijn ervaring

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dol op body scrub! Onlangs mocht ik deze heerlijke body scrub van Weleda testen en dat was oprecht een feestje. De geur is echt geweldig en helemaal geschikt voor deze zomer. Benieuwd of deze body scrub van Weleda iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

Body Scrub van Weleda

Over de Body Scrub van Weleda

De body scrub van Weleda heeft een milde peeling met de frisse geur van cipres, grapefruit en citroen. Onwijs lekker als je het mij vraagt! Ook is de scrub verrijkt met extract van berkenblad en parels van carnauba en bijenwas. Deze stimuleren de microcirculatie van de huid, zonder de vitale huidcellen te beschadigen.

Body Scrub van Weleda

De textuur van de scrub is heerlijk romig en het heeft een hele fijne korrel. Door de romige structuur en de zachte korrel voelt het scrubben heel natuurlijk en verzorgend aan. De geur van cipres, grapefruit en citroen is echt perfect voor de zomer en hierdoor is deze body scrub van Weleda één van mijn favoriete geworden. Love it! <3

Na het scrubben voelt mijn huid al gelijk zachter en gladder. Ik gebruik de body scrub ongeveer één keer in de week.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

De flacon bevat 150 ml en is verkrijgbaar op de website van Weleda.nl voor €9,99

Na het scrubben breng ik een heerlijke bodylotion aan en is mijn huid intens zacht en glad geworden. Ik vind het oprecht hele fijne producten. Wat is jouw favoriete scrub?

Dit artikel betreft een samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close