Body Butters van de Kruidvat

Met dit warme weer kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken! Bij de Kruidvat nam ik twee body butters mee in de hoop dat ik deze in mijn koffer kan stoppen voor de vakantie. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Ik kocht de onderstaande producten:

Als eerste kan ik jullie vertellen dat de geuren van beide producten echt fantastisch zijn. De uitstraling van de verpakking geeft me gelijk een warm en zomers gevoel door de paarse en vrolijke kleuren die zijn gebruikt. De butter zorgt voor een zachte en soepele huid en dit klopt helemaal!

Gebruik de body butter na het douchen of een bad.

Coconut Shea Butter
Deze butter geeft de huid intensieve verzorging en laat een heerlijk geur van kokos achter. De geur ruikt ook echt naar kokos dus iedereen die fan is van kokos zit hier helemaal goed!

Blueberry Lychee 
De Blueberry Lychee butter doet hetzelfde als de coconut variant en heeft een fijne zoete geur. Het enige verschil is dat deze substantie minder dik is en uitsmeert als een dikke crème. De coconut smeert uit als een dikke voedende boter.

Nog een pluspunt die ik kon ontdekken is dat de body butters geen vette of plakkerige laag op mijn huid achterlaten. Super fijn!

Gedurende de dag voelt mijn huid heerlijk zacht, soepel en gehydrateerd aan. Mijn huid ruikt de hele dag lekker! Mocht je nog zoekende zijn naar een fijn product deze zomer, dan kun je het beste eens een kijkje nemen in de Kruidvat voor deze body butters. Voor een klein prijsje heb je lang plezier!

Met welk product verzorgen jullie de huid?

Liefs
x

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close