Max & More Tattoo Brow – Review

Wenkbrauwen, het is niet mijn favoriete onderdeel als ik mijn make-up doe, maar toch moet het gebeuren. Elke ochtend kost het mij veel tijd om de juiste vorm te krijgen. Bij de Action kwam ik de Tattoo Brow van Max & More tegen. Zou dit product de oplossing zijn voor snelle en mooie wenkbrauwen? In dit artikel vertel ik er meer over!

Max & More Tattoo Brow

Het kwastje van de gel is super fijn! Mede door de dunne substantie, maar niet te dun, smeert het product heel makkelijk uit. De gel oogt vrij donker op mijn wenkbrauwen bij het aanbrengen, hopelijk is het eindresultaat lichter!

Max & More Tattoo Brow

Na twintig minuten verwijder ik de gel van mijn wenkbrauwen. De gel trek je er niet in één keer van af, maar in kleine stukjes. Als de gel er bijna af is, kam ik het nog kort na om alle ‘restjes’ te verwijderen.

Hieronder kun je op de foto zien dat het resultaat een stuk lichter is geworden, helemaal top! Ik teken mijn wenkbrauwen in de ochtend nog een klein beetje bij en dan zitten ze echt perfect. Echt een aanrader als je vroeg van bed moet.

Max & More Tattoo Brow

Bij de Action zijn meerdere kleurvarianten te koop voor €0,99. Zelf kocht ik de kleur 228.

De Tattoo Brow van Max & More blijft bij mij helaas maar 2 dagen zitten, omdat ik een vrij vette huid heb.

Laat de gel voor een normaal resultaat 20 minuten inwerken. Wil je liever een donkerder resultaat? Laat het dan twee uren zitten. Persoonlijk vond ik deze kleur na 20 minuten al prima.

Max & More Tattoo Brow

Zoals je kon lezen, ben ik super enthousiast! Het is echt een budgettopper en dat voor €0,99! Benieuwd naar de Tattoo Brow van Maybeline? Klik dan hier!

Ga jij de Tattoo Brow van Max & More proberen?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?
– Instagram @enjoyyourownbeauty.nl

Join the Conversation

  1. Oke wauw het werkt wel wat goed zeg!

  2. Ik heb hier al veel goeds over gelezen. Misschien toch zelf maar weer eens naar Action gaan! 😉

  3. Natascha - Beautyopinie says:

    Ik hoor hier zoveel goede verhalen over, ziet er mooi uit!

    1. Ja dit is echt een top uitvinding haha. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close