Lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp

Heb jij de nieuwe lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp al gespot? De probleemoplosser voor droge en schrale lippen. Het biedt onmiddellijk herstel en intense verzorging voor droge of schrale lippen. De lippenbalsem Repair & Prevent is transparant en heeft een subtiele geur. Benieuwd of dit product iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp

Hoe leuk is het dat de deze lippenbalsem 100% natuurlijk en vegan is. De lippenbalsem is verpakt in een duurzame verpakking op basis van graspapier, kurk en paper blend.

lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp

De voordelen van de nieuwe lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp:

  • Verzacht, verzorgt en beschermt langdurig
  • 100% natuurlijk
  • 100% vegan
  • Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen
  • Duurzame verpakking en vrij van microplastics
  • Ideaal voor droge, gebarsten lippen en gevoelige lippen.
 Lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp

De balsem heeft een speciaal depot-effect. Nu denk je vast huh? Dit wil zeggen dat de lippenbalsem na het aanbrengen ervoor zorgt dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven. Dit verzorgt niet alleen de lippen, maar het werkt ook echt 24 uur lang!

Nog een leuk weetje is dat de onderzijde van de lippenbalsem gemaakt is van kurk. Kurk is een zeer duurzaam en milieuvriendelijke product. Het is volledig biologisch afbreekbaar en kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen, hoera!

 Lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Als laatste is het ook nog heel tof om te weten dat de balsem verpakt is in een soort vouwkaart die innovatief en ecovriendelijk graspapier bevat. Graspapier genereert minder CO2-uitstoor, vereist ca. 3.000 liter minder water per ton karton en zorgt voor korte transportroutes.

Mijn ervaring met de lippenbalsem van Kneipp Repair & Prevent

Als je het mij vraagt klinkt het allemaal erg goed! Ik vind het heel fijn dat Kneipp heeft nagedacht over het milieu en de duurzaamheid. Dit maakt dan ook dat ik gelijk enthousiast ben over dit soort producten.

De lippenbalsem heeft een heerlijke subtiele geur van Melisse en Kamille. In de ochtend breng ik de balsem aan en ik merk in de avond dat het product nog steeds goed op mijn lippen zit. Mocht je echt een zware maaltijd eten, dan kan ik wel aanraden om de balsem een keertje extra aan te brengen. Niks mis mee!

Inmiddels heb ik de balsem een week mogen testen en ik kan dan ook oprecht schrijven dat het een heel fijn product is van Kneipp. Mijn lippen voelen een stuk zachter aan en zijn minder droog. Dit kun je ook zien op de onderste foto, waar ik de balsem draag. Een fijne balsem die ik in de winter nog vaker zal dragen!

Wat vind jij van de Lippenbalsem Repair & Prevent van Kneipp?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close