B.A.E. Lip Crush LipTint – Deze wil je proberen!

Onlangs mocht ik de producten testen van B.A.E. Lip Crush van de Hema en ik kan alvast verklappen dat dit een product is dat je echt een keertje moet proberen! B.A.E. staat voor before anything else en de collectie bestaat uit 5 prachtige kleuren. Het is een juicy lip tint formule en de producten zijn 100% vegan! Hoe leuk is dat! Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest ?

B.A.E. Lip Crush

Over Hema B.A.E. Lip Crush LipTint

De boodschap van B.A.E.: wie je ook bent, wat je ook doet met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf. B.A.E. is in 2019 geïntroduceerd, als ‘brand within a brand’. De producten van B.A.E. zijn betaalbaar, altijd 100% vegan en ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst. Het label wordt exclusief bij Hema verkocht.

De B.A.E. Lip Crush LipTint is verkrijgbaar voor €6,- per stuk in de Hema winkels en op Hema.nl

B.A.E. Lip Crush

Mijn ervaring met B.A.E.

De eerste kleur die ik graag wil delen is nummer 04 Cherry. De kleur vind ik ontzettend mooi en warm ogen. Het is een kruising tussen roze en paars, love it!

De applicator is een klein beetje gebogen waardoor je B.A.E. Lip Crush heel nauwkeuring kunt aanbrengen. Je hebt maar een klein beetje van de substantie nodig want het product geeft gelijk een goede dekking, super fijn!

B.A.E. Lip Crush

Op de onderstaande foto heb ik één laagje aangebracht en je kunt goed zien dat dit al meer dan voldoende is. De kleur trekt snel in de lippen en is binnen enkele seconden droog.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

B.A.E. Lip Crush

De tweede kleur die ik heb ontvangen was de kleur 03 Rose. Deze kleur heeft een kruising tussen rood en roze, ook erg mooi! Een hele warme kleur die je prima dagelijks kunt dragen. Het borsteltje is hetzelfde als alle andere varianten, een beetje gebogen waardoor je snel en makkelijk je lippen kunt doen!

De formule van beide lipsticks voelen erg licht aan en doet mij een beetje denken alsof ik ‘water’ op mijn lippen veeg. Een koude en dunne formule, maar zeker niet raar. <3

Op de foto heb ik weer één laagje aangebracht en meer heb je echt niet nodig. De kleur geeft een goede dekking en droogt snel.

B.A.E. Lip Crush

Conclusie over B.A.E. Lip Crush

Als eerste kan ik schrijven dat ik super enthousiast ben over deze mooie producten van Hema B.A.E. De verpakking heeft een transparant uiterlijk waardoor je gelijk de echte kleur kunt zien. Super handig als je in de winkel aan het zoeken bent naar een mooie kleur.

En dan de belangrijkste vraag: blijft deze Lip Crush LipTint gedurende een dag mooi? Redelijk! Voor optimaal resultaat kan ik aanraden om het product na eten en drinken nogmaals aan te brengen anders vervaagt de kleur ‘vrij’ snel. Persoonlijk vind ik dit niet heel erg aangezien de applicator heel makkelijk en precies werkt. Kortom, ik ben enthousiast!

Heb jij al eens kennis gemaakt met de producten van B.A.E. ?

Dit artikel betreft een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close