Gliss Kur Supreme length

Kennen jullie de shampoo van L’Oréal Paris Dream Lengths nog? Toen ik de nieuwe lijn van Gliss Kur Supreme Length tegenkwam moest ik gelijk aan de lijn van L’Oréal denken. Deze lijn is speciaal voor lang haar en haar dat snel vet wordt. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan eventjes verder!

Kruidvat schrijft het volgende:

Lang, beschadigd haar dat snel vet wordt? Schwarzkopf Gliss Supreme Lengths Shampoo is speciaal voor lang haar. Supreme Length shampoo met micro-herstel-lipides en pioen essence werd speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van jouw lange haar. Het verwijdert overtollig talg aan de haarwortels en herstelt de beschadigde haarlengtes.

De voordelen en kenmerken:
• Beschermt tegen schade
• Directe soepelheid van de wortels tot de puntjes
• Bevat Keratine serum

De producten zijn verpakt in een felroze verpakking wat natuurlijk super vrouwelijk is haha! Zowel de shampoo als conditioner hebben een zoete, bloemige geur waar ik duidelijk de pioenroos in terug ruik. De lijn van supreme length bestaat in totaal uit 3 verschillende producten, mocht je nieuwsgierig zijn klik dan op de onderstaande linkjes:

Mijn Ervaring:
Zowel de shampoo als conditioner maken mijn haar super zacht en glanzend. De shampoo is zuinig in gebruik, een klein beetje dun maar het product schuimt toppie!

Shampoo

De conditioner heeft een stevige structuur waardoor het een klein beetje voelt als een haarmasker. Persoonlijk vind ik dit altijd veel fijner omdat ik nu het idee heb dat het mijn haar een betere verzorging geeft

Conditioner

Kortom een super fijne lijn voor een fijne prijs! Wat vinden jullie van de Supreme Length lijn van Gliss Kur?

Liefs
x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close