Garnier Loving Blends Kokosmelk & Macadamia

Hebben jullie de lijn van Garnier Loving Blends, kokosmelk en macadamia al eens gebruikt? Ik niet en ik hoor er veel goede verhalen over, vandaar dat ik vandaag mijn ervaring met jullie wil delen. Benieuwd? Scrol dan eventjes naar onderen!

De lijn is speciaal voor mensen die normaal tot droog haar hebben, om het zo te voeden en te verzachten. De producten bevatten kokosmelk en macadamianoot olie. Kokosmelk staat bekend om de voedende eigenschappen voor het haar en de macadamianoot olie verzacht en versoepelt het haar.

Garnier voedende shampoo: kokosmelk en macadamia €3,29
De shampoo bevat geen parabenen en siliconen, persoonlijk vind ik dit echt een pluspunt. De shampoo heeft niet een hele dikke structuur, maar maakt mijn haar heerlijk zacht! Daarnaast is de geur echt super lekker en is mijn haar zachter dan normaal.

Garnier voedende conditioner kokosmelk en macadamia €3,49
De conditioner maakt mijn haar zijdezacht en het voelt onwijs glad aan! De geur van de conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo naar kokos, heerlijk. Ik ben echt dol op producten die dezelfde geur hebben, van één dezelfde lijn.

De conditioner heeft een stevige structuur en ik voel gelijk verschil wanneer ik het product aanbreng.

Garnier voedend 3 in 1 masker kokosmelk en macadamia €6,49
Het haarmasker gebruik ik ongeveer 1 keer in de week nadat ik de shampoo heb gebruikt. Ik laat het masker ongeveer 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit. Mijn haar voelt lekker zacht aan en heeft een mooie glans.

Het masker is op 3 manieren te gebruiken:

  • Als haarmasker om het haar intensief te voeden. Verdeel over gewassen haar en laat 3 minuten inwerken, vervolgens uitspoelen.
  • Op nat haar, na het douchen om het haar te ontwarren. Niet uitspoelen.
  • Op droog haar, om het haar in model te brengen en zachter en gladder maakt.

Ik ben erg te spreken over alle drie de producten. Een hele fijne lijn die mijn haar oprecht minder droog maakt. Mijn haar is voorzien van een prachtige glans en ziet er gezond uit!

Wat is jullie favoriete product van Garnier Loving Blends?

Liefs
x

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close