Cameleo uitgroei stick

Verf jij je haar en heb je ook last van uitgroei? Soms wil je niet elke keer verven aangezien het ten eerste, slecht voor je haar is en best wel prijzig kan zijn. Ik verf mijn haar vaak als ik uitgroei heb of wanneer de kleur helemaal vervaagt is. Tegenwoordig bestaan er veel producten waarmee je de uitgroei kan camoufleren, van sprays tot poeder, noem het allemaal maar op. Ideaal want op deze manier kan je jouw verfbeurt weer een maandje uitstellen. In dit artikel laat ik jullie de Cameleo uitgroei stick zien.

Een tijdje geleden heb ik de Cameleo uitgroei stick meegenomen bij de Big Bazar voor nog geen €2,00. Altijd leuk om voor zo’n klein prijsje een product te proberen! In mijn filiaal waren er twee kleuren te koop, bruin en blond.

Zoals je kunt zien is het een soort lipstick waarmee je jouw uitgroei moet inkleuren.

De stick beloofd grijze haren en uitgroei te dekken. Op de verpakking staat dat de kleur na één wasbeurt weer uit je haar is verdwenen.

De stick ziet er simpel uit en oogt niet luxe. Het aanbrengen lijkt mij gemakkelijk door de mooie scheve afwerking van de stick en de kleur lijkt ook prima!

Tsja.. tot zover leek alles prima tot dat ik de lipstick zou swatchen op mijn arm. Tot mijn verbazing valt het product gewoon uit de behuizing. Jammer, dit vind ik wel echt een minpunt!

Nadat ik de stick heb terug geduwd in zijn behuizing, heb ik de kleur op mijn arm aangebracht.

De kleur vind ik neigen naar een grijsachtige tint, niet perse bruin. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe het op mijn haar uitpakt. De stick brengt gemakkelijk en romig aan op mijn arm!

De bovenste foto is mijn normale uitgroei en de onderste foto is met de uitgroei stick.

Omdat ik mijn haar verf is het wel een beetje lastig te vergelijken omdat het niet echt bruin is. Zoals je ziet breng je met de uitgroei stick je uitgroei breder aan dan dat het in werkelijkheid is, dit is dus een beetje lastig. Verder voelt mijn haar echt ontzettend vet aan, wat niet prettig is.

De kleur vind ik er toch echt grijs uitzien en niet bruin. Dit effect wordt duidelijker benadrukt door mijn rode gloed. Persoonlijk vind ik het geen fijn product en ik weet zeker dat ik dit niet weer ga gebruiken, jammer maar zoals ik al zij, het is altijd leuk om te proberen!

Verf jij je haar ook en wat gebruik jij als je uitgroei hebt?

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

  1. O jak! Nee dit is inderdaad niks! 🤣 Ik vind de verf van Camellio echter top; ik heb van nature een warme ondertoon in mijn haar dus ik moet altijd oppassen dat mijn haar met het lichter maken niet oranje/rossig wordt. Dus kies ik vaak astinten om het te neutraliseren. De kleur 9.11 Frozen Blond is super! Mijn natuurlijke kleurhoogte is 7, dus met 9.11 wordt het 2 tinten lichter en wat koeler. Mijn haar voelt naderhand ook heel fijn en niet als stro. Die stick zal ik overslaan. 😉

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Bedankt voor de tip!

  2. oh maar wel bedankt voor het delen!wel mooi hoor dat rode haar, heb het ook een jaar gehad, maar moeilijk mooi te houden helaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close