Mijn ultieme avond relaxen

Mijn ultieme avond relaxen start op deze vrijdagavond om 18:00 uur. Het weekend is begonnen en dat is een heerlijk gevoel, toch? In deze blogpost laat ik zie wat mijn ultieme avond relaxen is. Laat vooral weten in een reactie hoe dat bij jou is. Enjoy!

18:15 Uitgebreid douchen

Na een lange werkdag vind ik het heerlijk om een uitgebreide douche te nemen. Ik pak mijn favoriete scrub, shampoo, conditioner en douchegel. Meestal gebruik ik een douchegel van Rituals op dit soort momenten. 😉

Dit is momenteel echt mijn favoriete conditioner! Het maakt mijn haar zo zacht. <3
18: 45 Comfy outfit 

Nadat ik mijn haren heb geborsteld zoek ik een fijne comfy outfit uit. Meestal een trainingsbroek met een zachte trui en warme sokken. Als ik beneden kom steek ik als eerste de kaarsjes aan, lekker knus! Daarna zoek ik een lekker wijntje uit en plof ik op de bank met een dekentjes. #cozy

Mijn ultieme avond relaxen
18:55 Tijd voor eten 

Bij een ultieme avond avond relaxen hoort natuurlijk eten bestellen en niet koken. ;p Zo gezegd, zo gedaan. Tijd voor sushi. Ik ben niet zo dol op vis dus ik bestel altijd iets met kip, avocado of vega. <3 Verder mogen de loempiaatjes en de stokjes kipsaté natuurlijk ook niet ontbreken.

Mijn ultieme avond relaxen
We aten hier trouwens met zijn tweeën van hoor. 😉
19:15 Netflix and Chill

Als het eten in huis is leg ik het nog even leuk neer, voor een Instagramwaardige foto. Het moet natuurlijk wel even gedeeld worden haha. Zodra ik klaar ben en de foto heb geplaatst op mijn Instagram Story druk ik de film op play en dan is het echt genieten!

21:45 Tijd voor een snack

Op zulke avonden neem ik vaak nog iets lekkers zoals blokjes kaas of mijn favoriete chips Doritos. Dit keer ga ik voor een schaaltje Doritos. Ik schenk nog een lekker wijntje in kijk daarna de film af.

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Mijn ultieme avond relaxen
22:30 Bedtijd

Als de film is afgelopen zit ik nog even op mijn telefoon. Je kent het wel, voor je het weet ben je heel social media door haha. Uiteindelijk blaas ik dan de kaarsjes uit en ga ik richting boven. Tijd om tanden te poetsen, mijn gezicht te reinigen met een fijne cleanser en onder de dekens te kruipen.

Psst. Volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl @Foodvibes.nl of Youtube ?

Wat is voor jouw een ultieme avond relaxen? Voor mij is dat dus een goede film, kaarsjes aan, lekkere hapjes, een wijntje en een knus dekentje. <3

Liefs
x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. 6 november 2020 / 08:34

  Dat is genieten! Mijn ultieme avond relaxen is ook lekker eten bestellen en daarna op de bank kruipen met de Switch, een leuke film of lekker achter de computer. Chips of chocolade erbij en ik heb een top avond! Of ik ga gezellig bij mijn ouders langs, dat is voor mij ook een relaxmomentje!

 2. Immie
  6 november 2020 / 12:01

  Heerlijk! Jouw favoriete relax avond lijkt heel veel op die van mij😀
  Vrijdagavond is mijn favoriete avond: de week kan worden afgesloten en het hele weekend ligt dan nog voor ons. Vooral in deze periode vind ik het heerlijk om alle kaarsjes en de houtkachel aan te steken. We beginnen het weekend met een lekker glas wijn en verschillende borrelhapjes. We luisteren dan naar Spotify en vaak komt het erop neer dat we dan na al die hapjes en drankjes geen behoefte meer hebben om nog te eten, haha. De avond vliegt voorbij en het weekend kan beginnen!
  Groetjes!😘

  • 7 november 2020 / 08:57

   Echt genieten, heerlijk! Wij hebben onlangs nog tapas gemaakt als avondeten, maar dat komt niet zo vaak voor i.v.m. mijn weekmenu’s haha.

 3. 6 november 2020 / 16:59

  Hey, een zalig avondje voor mij is niet veel anders, een goed filmtje , stil in huis en een knabbel erbij !