Gezichtsolie in capsules (granaatappel & abrikoospit)

Een poosje geleden kreeg ik een leuk pakketje van Vitaminesperpost.nl. In het pakketje zaten drie producten die goed van pas komen tijdens deze koude dagen. Nieuwsgierig naar het product en mijn ervaring? Scrol dan eventjes naar onderen!

Huidolie Abrikoospit €9,95
In de verpakking zitten 30 capsules van 20 gram olie. De variant Abrikoospit is speciaal voor een vermoeide en droge huid. De olie zal de teint verhelderen en de huid herstellen waar dat nodig is.

Huidolie Granaatappel €9,95
Ook in dit zakje zitten 30 capsules van 20 gram. Deze olie is geschikt om huidveroudering tegen te gaan en stimuleert celvernieuwing en elasticiteit. Om eerlijk te zijn ben ik zelf nog niet bezig met anti-aging, maar toch leuk om eens te proberen haha. De variant Granaatappel kan worden gemengd met andere oliën van deze webshop.

Hoe gebruik je de olie en wat vind ik?
De gezichtsolie kan super gemakkelijk worden aangebracht. Draai het tutje open en verdeel de olie over de handpalm. De olie kun je verdelen over je gezicht en lichtelijk inmasseren.

De olie gebruik ik liever niet over mijn hele gezicht omdat dit toch een beetje een ‘vettig’ laagje achter laat op de huid. Wel is de olie heel fijn om te gebruiken op de droge zones!

De gezichtsolie bij vitamineperpost.nl zijn 100% natuurlijk en zonder chemische toevoegingen. Daarnaast bevat de olie geen kleurstof, is ongeparfumeerd en conserveringsvrij. Hoe leuk is dit?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange