Andrélon Zomer Blond – review

Heb je blond haar en wil je jouw lokken deze zomer extra verzorgen? Dan heb je het juiste artikel aangeklikt! Vandaag test ik de Andrélon zomer blond shampoo en conditioner. Lees je gezellig mee?

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van blond haar. De shampoo en conditioner zijn verrijkt met kamille, dat bekend staat om haar verhelderende eigenschappen. Daarnaast bevatten ook beide producten een uv-filter, zodat je haar goed beschermt is tegen de hete zon.

De shampoo

De geur van deze lijn is een typische Andrélon geur, lekker fris en een heel klein beetje fruitig. De flacon geeft mij samen met de geur een zomers gevoel, yay!

Zomer blond

De substantie is niet te dun en niet te dik, precies goed. Je hebt maar een klein beetje van het product nodig, want de shampoo schuimt rijkelijk. De shampoo laat ik even inwerken en na één minuut spoel ik het uit.

Zomer blond

De conditioner

De geur van de conditioner lijkt op die van de shampoo, maar is iets zoeter. Erg lekker, althans dat vind ik. 😉

Zomer blond

Na het uitspoelen van de shampoo breng ik de conditioner aan. De crème is romig en heeft een stevige substantie, heerlijk! Na één minuut spoel ik de conditioner uit mijn haar en voel ik gelijk dat het heerlijk zacht is.

Zomer blond

Mijn ervaring

Deze lijn had ik afgelopen zomer ook gebruikt op vakantie en toen was ik eigenlijk al heel enthousiast, nu nog!

Misschien vind je dit artikel ook leuk?

Zomer blond

Mijn haar is heerlijk zacht, heeft een mooie glans gekregen en is makkelijk doorkambaar. Ook de geur blijft hangen in mijn haar, wat natuurlijk erg prettig is. 😉

Liefs
x

Psst. volg jij me al op @Enjoyyourownbeauty.nl of @Foodvibes.nl ?

Join the Conversation

  1. Oh deze lijn bestaat nog steeds! Ik gebruikte deze producten toen ik nog thuis woonde, dus dat is minimaal 7 jaar geleden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close