Andrelon Zilver Care – voor blond en grijs haar

Heb je blond of grijs haar en wil je de gele gloed verminderen? Dan zit je hier helemaal goed! In dit artikel test ik drie producten van Andrelon Zilver Care. Nieuwsgierig of deze producten echt werken, lees dan dit artikel.

Deze drie producten kocht ik bij de Etos:

Deze lijn is verrijkt met parel extract en keratine die de gele gloed uit grijs en bond haar verminderen. Maar wat is eigenlijk nou precies zilvershampoo? Zilvershampoo bevat paarse of blauwe pigmenten die zorgen voor een mooie koele tint in je haar. Het neutraliseert dus de gele en oranje tinten.

De Shampoo
De shampoo heeft een prachtige gepigmenteerde paarse kleur. Verder heeft het product een stevige substantie en moet je het 2-5 minuten laten inwerken.

Zodra ik de shampoo uit mijn haar heb gewassen voelt het zacht aan en zie ik gelijk een kleurverschil. Mijn haarpunten ogen een stukje koeler wat erg mooi lijkt!

De conditioner
De conditioner is niet zo paars als de shampoo, maar juist lila. De substantie van de conditioner voelt romig aan en is niet te dik en niet te dun. Masseer het product op gewassen haar in en laat het 1-3 minuten inwerken. Spoel de crème daarna goed uit. 

De conditioner maakt mijn haar heerlijk zacht, maar het koele effect die ik had met de shampoo is een stuk minder geworden nadat ik de conditioner heb gebruikt. Dit vind ik stiekem wel een beetje jammer!

Het Haarmasker
Als ik ergens dol op ben dan zijn het wel haarmaskers! Ik ben daarom ook erg blij dat Andrelon bij deze lijn een haarmasker heeft uitgebracht. De crème heeft dezelfde paarse kleur als de conditioner. Breng het masker royaal aan op gewassen, vochtig haar en laat het 5 minuten inwerken.

Het haarmasker maakt mijn haar lekker glad en heeft dezelfde werking als de conditioner. Ik merk niet heel veel verschil in deze twee producten. Zoals je ziet heeft deze lijn mijn haar een stukje helderder gemaakt na één keer te hebben gebruikt. De gele gloed is iets minder geworden en mijn haar heeft een mooie glans gekregen, pluist niet en voelt lekker zacht aan.

Als je mij de vraag zou stellen of ik deze producten opnieuw zou aanschaffen dan is mijn antwoord: nee. Ondanks dat deze lijn een hele fijne werking heeft vind ik het ‘koele’ effect niet bijzonder, deze verdween al snel nadat ik de conditioner had uitgespoeld.

Liefs
X

Join the Conversation

  1. Wat een mooie blog. Ik ga deze producten ook halen. Mijn dochter heb best lang haar. Ik laat het je weten wat ze ervan vond. Bedankt voor de tips.

    1. enjoyyourownbeauty says:

      Super leuk om te horen! Ik ben erg benieuwd. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close