Andrelon Kokos Boost

Ik ben echt dol op kokos en vooral de geur vind ik verrukkelijk! Deze shampoo van Andrélon is alweer een tijdje te koop maar toch leek het me leuk om dit product te reviewen. Ken of heb jij nog geen ervaring met deze lijn? lees dan gezellig mee!

De gehele lijn van Andrélon bestaat uit een shampoo, conditioner en een verzorgende spray. Helaas was de spray in mijn filiaal uitverkocht dus vandaar dat ik alleen de shampoo en conditioner voor jullie test.

De lijn is speciaal ontwikkeld om een luchtige volume boost en glans te geven aan fijn haar. De gehele lijn bevat kokosolie en is vrij van parabenen. Kokosolie zit bomvol vitamine a en vitamine e, dit beloofd veel goeds!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de shampoo en conditioner hebben een super lekkere kokosgeur! De shampoo is doorzichtig en de conditioner heeft een vrij romige, maar wel een dunne textuur. Beide producten trekken snel in mijn haren en brengt gemakkelijk aan. De bovenste foto is de shampoo en de onderste conditioner.

Wat ik wel jammer vind is dat Andrélon geen haarmasker heeft in deze lijn. Aan de ene kant logisch aangezien een masker je haar verzwaard en dan is het niet meer ´luchtig´.

De shampoo en conditioner maken mijn haar zacht en luchtig, precies zoals het product beloofd. Ook de geur blijft best wel lang hangen na het douchen, kortom super prettig!

Mijn haar heeft een mooi glans en ziet er mooi uit.

Het enige minpunt wat ik kan ontdekken is dat mijn haar na een tijdje droger wordt met het gebruik van deze shampoo en conditioner. Dit is natuurlijk verschillend per haartype. Het echte pluspunt is de geur bij deze lijn, heerlijk!

Wat vind jij van de shampoos en conditioners van Andrélon?

Liefs
x

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close