L’Oréal Paris Color-Vive Purple 

Het lijkt alsof steeds meer merken een zilvershampoo uitbrengen, yay! Dit keer test ik de nieuwe producten van L’Oréal Paris Color-Vive Purple en ik kan alvast verklappen dat ik heel tevreden ben! Lees je mee?

De producten die ik kocht:

  • Shampoo 6,99
  • Conditioner 6,99

Als eerst moet ik even zeggen dat de shampoo en conditioner echt heerlijk ruiken! De producten zijn speciaal voor haar met een gele gloed, blond (gekleurd) haar, grijs of haar met highlights.

Shampoo
De formule van de shampoo is intens paars en maakt mijn haar heerlijk zacht! Door de goede pigmentatie zie ik al snel dat mijn haarkleur een stuk koeler oogt wanneer ik de shampoo uit mijn haar spoel, heel tof! De shampoo helpt het haar ook te beschermen tegen schadelijke Uv-straling.

Breng de shampoo 1 keer per week aan en laat het 1 tot 3 minuten inwerken. Heb je bruin haar? Laat het dan 5 minuten inwerken.

Conditioner
De conditioner voelt heel romig aan. Je hebt maar een klein beetje nodig omdat de conditioner makkelijk in het haar trekt. Het wordt aanbevolen om de crème in de lengte en haarpunten te smeren, zodat je geen vette hoofdhuid krijgt.

Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van zilvershampoo omdat het mijn haar meestal droog en pluizig maakt, maar toen ik deze lijn had gevonden was ik gelijk verkocht! Mijn haar heeft een mooie glans gekregen en een mooie koele tint.

Mijn haar voelt lekker zacht en heeft geen pluizig effect. Helemaal top! Wat voor zilvershampoo gebruiken jullie het liefst?

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van andere producten of belevenissen? Klik dan hier! 😉 Instagram

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

Join the Conversation

  1. Hij doet me een beetje aan die van Fudge denken, dat is mijn favoriet! Deze is alleen wel een stuk goedkoper dus ik wil ‘m binnenkort wel eens gaan proberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close