Photo plog April 2019: Genieten van de zon en me-time momentjes

Wat had april een paar prachtige dagen zeg! Heerlijk genieten van de zon, het leek wel zomer. Ondanks het mooie weer had ik een drukke maand.  Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee.

De zon laat zich steeds vaker zien, was het perfect weer om de tuin met beide handen aan te pakken. We kochten een lading stoeptegels en waren lekker aan het klussen.

Nu ik wat langer blog en steeds meer samenwerkingen krijg merk ik echt dat ik te weinig opbergruimte heb in mijn kamer. Ik besloot om mijn (blog/studeer) kamer te verplaatsen in huis en dit heeft super goed geholpen! Het is fijn om te werken in een kamer waar alle spulletjes netjes zijn geordend. Wie van jullie kan zich hier ook in vinden haha?

Een paar weken geleden nam ik even een stap terug en besloot ik dat het goed was om een korte ‘vakantie’ te houden. Door alle drukte met school, werk en examens had ik weinig tijd voor mijn blog. Een goede beslissing want hierdoor heb ik veel inspiratie gekregen en weer zin om veel producten te testen!

Op zondag ging in allerlei recepten proberen voor mijn blog en gelukkig vond mijn vriend het helemaal niet erg om alles te proeven haha! Ik denk dat deze recepten in de maand juni/juli online zullen komen.

Het weekend  besloten we om lekker uit eten te gaan bij onze favoriete pizzeria, heerlijk! Hebben jullie ook een vast adres waar je één keer in zoveel tijd uit eten gaat?

Tijd voor jezelf is echt zo belangrijk. Zo probeerde ik deze maand wat vaker op de bank te ploffen met een kop thee voor een leuke vlog of serie. Mocht je dit nog niet doen, probeer het eens! Meestal heb ik daarna een stuk meer energie, so.. let’s try!

Hebben jullie trouwens in april ook al een moment gehad om te barbecueën? Ik wel en hierdoor heb ik nog meer zin in de zomer haha.

Klik op het volgende linkje als het je leuk lijkt om mij te volgen op Instagram: Instagram

Bedankt voor het lezen! 🙂

Liefs
x

 

 

 

Join the Conversation

  1. Oeeeh die pizza! Reminds me of dat ik dat binnenkort echt weer eens moet eten. Ik heb inderdaad ook een restaurant waar ik al jarenlang blijf aanschuiven. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close