• Photo-plog Juni 2018: Geslaagd en naar de Ikea

  Photo-plog Juni 2018: Geslaagd en naar de Ikea

  Afgelopen maand heb ik een aantal leuke dingen beleefd die ik in deze plog graag met jullie deel! Voor de mensen die niet weten wat een plog is: een plog is een korte foto diary. Nieuwsgierig wat ik de afgelopen maand uitspookte? Scrol dan even naar onderen.

  In het begin van deze maand was ik eindelijk na drie jaar geslaagd en natuurlijk moest dit gevierd worden. Vriendlief nam mij s’ avonds mee uit eten en daarnaast kreeg ik een prachtig bos bloemen en een leuke Etos bon, wij vrouwen die van beauty houden weten hier natuurlijk wel raad mee haha!

  Op zaterdagochtend schrijf ik meestal twee artikelen onder het genot van een grote mok thee en een lekker ontbijtje. Niks is fijner om in het weekend op te staan zonder wekker en lekker rustig aan te doen. Hoe plannen jullie een ‘vrije’ dag in?

  Later in deze maand ben ik samen met een vriendin, een middag wezen shoppen bij de Ikea in Groningen. Hier sloegen wij een aantal super leuke spulletjes in zoals, nachtlampjes, vloerkleden, keukenspulletjes, plantjes enz! Voor wij vrouwen is het onmogelijk om met niks naar huis te gaan, overal liggen altijd wel kleine ‘heb’ spulletjes haha. Nemen jullie ook altijd zoveel spullen mee naar huis als je bij de Ikea bent geweest?

  Natuurlijk moesten we tussendoor ook even lunchen in de Ikea. Ik hoor iedereen altijd praten over de zweedse balletjes maar op Ă©Ă©n of andere manier trekt dit mij niet zo. Ik bestelde daarom een salade met zalm, die echt super lekker was!

  Voor de gene die mij volgen op mijn Instagram, weten dat ik elke dag een foto plaats van een product of dingen die ik op dat moment doe. Helaas vond ik mijn Instagram Feed niet bepaald mooi en dus ging ik op onderzoek uit om dit te kunnen verbeteren.

  Tijdens mijn zoektocht kwam ik de app: PostVu (android) tegen. Deze app moet je zien als jouw ‘nep’ Instagram waarin je de foto’s van te voren kunt indelen. Vind je een foto toch niet helemaal bij de andere foto’s passen dan kun je het verslepen naar een andere plek zodat hij toch goed bij je feed past. Super leuk om mee te prutsen dus!

  Mocht je mij nog niet volgen op Instagram en zou je dat wel willen? Klik dan hier!

  Before                                                               After

  Toen ik afgelopen week in de stad was ben ik nog eventjes door de Bristol heen gelopen. Vroeger kwam ik hier altijd, maar tegenwoordig nooit meer en toevallig scoorde ik daar een paar hele leuke schoenen!

  Hoe schattig zijn deze sleehakken met de glittersteentjes bovenop? Zo zie je maar weer dat het altijd leuk is om even bij dit soort winkels naar binnen te lopen, gewoon voor de fun!

  Natuurlijk heb ik de afgelopen maand nog véél meer gedaan maar of dit spectaculair is om allemaal te vertellen..

  Hoe was jullie maand in juni?

  Liefs
  x

   

  Volg:

  8 Reacties

   • enjoyyourownbeauty
    Auteur
    2 juli 2018 / 10:09

    Dankjewel, super leuk om te horen! 🙂

  1. 2 juli 2018 / 11:18

   Gefeliciteerd met het slagen! Wat een leuke schoenen; toevallig heb ik afgelopen week precies zo’n soort model schoenen gekocht, maar dan in het zwart!

   • enjoyyourownbeauty
    Auteur
    3 juli 2018 / 19:30

    Awh.. Super tof zeg! Waar heb je de schoenen gekocht? 🙂

  2. 2 juli 2018 / 15:00

   Ah wat goed dat je geslaagd bent! Gefeliciteerd!!!

   • enjoyyourownbeauty
    Auteur
    3 juli 2018 / 19:30

    Dankjewel! 🙂

   • enjoyyourownbeauty
    Auteur
    5 juli 2018 / 21:16

    Awh super leuk! 😊

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?