Muur stylen? Koop een canvas schilderij!

De woonkamer pimpen? Dit kan met leuke fotolijstjes of andere wanddecoractie. Bij Fotocadeau.nl mocht ik een canvas schilderij uitzoeken die ik cadeau gaf. Super leuk om in dit geval een foto van een huisdier te laten afdrukken, om zo de woonkamer te pimpen. Nieuwsgierig naar mijn ervaring? Lees dan gezellig mee!

Over Fotocadeau.nl
FotoCadeau is het hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals, FotoOpHout, CanvasCompany en de nieuwste merken WereldKaarten en AnimalPrintshop. FotoCadeau.nl heeft al meer dan 13 jaar ervaring en leveren producten in hoge kwaliteit.

Het bestellen van een canvas schilderij is super makkelijk. Er zijn verschillende formaten beschikbaar en je kunt kiezen uit staand of liggend. Upload de gewenste foto op de website en vervolgens kun je nog kiezen voor een fotocontrole, fotobewerking en een prachtige lijst om het schilderij. Een foto canvas bestellen is dus super makkelijk!

Resultaat
De kleuren van de foto op het canvas schilderij zijn hetzelfde als de originele foto, scherp. Het doek voelt stevig aan en het ophangmateriaal zit netjes bij het schilderij geleverd. Een groot canvas schilderij zoals in dit artikel is 120×80 (liggend).

Ondanks dat ik dit schilderij cadeau geef ben ik erg enthousiast over het resultaat. Mocht je op zoek zijn naar een leuk cadeau of iets anders om je huis mee te stylen, neem dan zeker eens een kijkje bij dit bedrijf. De levertijd is snel en de klantenservice is naar mijn ervaring super vriendelijk.

Zouden jullie zoiets bestellen?

Liefs
x

Dit artikel betreft een samenwerking.

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Secured By miniOrange