Herbal Essences: Pamplemousse Blance & Menthe de Meuse

Tijd om een nieuwe shampoo en conditioner te proberen! Dit keer test ik de shampoo en conditioner van Herbal Essences Pure: Pamplemousse Blance & Menthe de Meuse, beter gezegd:  White Grapefruit & Mosa Mint. Een super lange ingewikkelde naam, maar de verpakking ziet er echt zomers uit! Mocht je nieuwsgierig zijn, scrol dan snel naar onderen!

Klik op het onderstaande linkje voor meer informatie of om de producten te bestellen.

De shampoo bevat geen parabenen, kleurstoffen en siliconen. Hier word ik altijd zo vrolijk van, lekker basic en naturel! De shampoo bevat 250 ml substantie en de conditioner 200 ml. Deze lijn is geproduceerd in Frankrijk, geen idee of dit met alle producten van Herbal Essences zo is. Dit kon ik helaas niet helemaal ontdekken.

Persoonlijk vind ik het altijd zo fijn als een shampoo en conditioner dezelfde geur hebben, laat dit nou net zo zijn! De geur van beide producten ruiken echt verrukkelijk. Een heerlijke geur van sinaasappel die fris ruikt door het vleugje mint, helemaal top.

De shampoo heeft een dikke substantie die gelijk begint te schuimen zodra ik het in mijn haar masseer. Ook de conditioner heeft een dikke en romige substantie, maar is iets dunner dan de shampoo. Zodra ik de conditioner uit mijn haar spoel, voelt mijn haar zacht en glad aan!

Mijn haar heeft een mooie glans gekregen. Deze lijn is budgetvriendelijk en daarnaast ook nog eens goed voor het haar zonder al die parabenen, kleurstoffen en siliconen.

Of ik deze lijn opnieuw zou gebruiken? Ja! De vrolijke flacons zorgen gelijk voor een zomers gevoel dus ik laat ze dan ook nog graag even staan in mijn badkamer haha!

Kennen jullie deze lijn al en wat is jouw favoriete shampoo of conditioner?

Liefs
x

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close