Haarmasker met een mutsje van Hema

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over een heat mask van L’Oréal Elvive Dream Lenghts. Ik was verrast toen ik zo’n zelfde soort masker in de Hema zag liggen. Het enige verschil is dat dit masker van de Hema niet een verwarmend masker is. Het leek mij een hele fijne treatment en dus kocht ik het haarmasker en besloot ik er ook gelijk een review over te schrijven. Lees je mee?

Een intensief herstellend haarmasker dat verrijkt is met Marokkaanse arganolie en natuurlijke proteïnes. De voedende oliën in dit masker helpen droog en beschadigd haar te herstellen. Dit kan mijn haar wel gebruiken omdat het soms best droog is na het verven. Super leuk om te gebruiken als je jouw haar wat extra verzorging wil geven of voor een spa momentje komende feestdagen!

Was als eerste het haar en breng de crème aan op handdoekdroog haar. Masseer de crème goed in de punten en trek daarna de cap over je hoofd, en stop alle lokken onder het mutsje. Laat de cap ongeveer 15 á 20 minuten zitten zodat de crème goed in het haar kan trekken. Spoel na de inwerktijd het haar grondig uit.

Mijn ervaring
Een fijne haarverzorging die gebruiksvriendelijk is en daarnaast voelt het ook echt als een verwenmomentje doordat ik er meer tijd voor neem. Wanneer ik de crème uit mijn haar spoel voelt het zijdezacht aan en heb ik weinig knopen bij het borstelen. Ook kan ik een mooie glans ontdekken en voelt mijn haar gehydrateerd.

De geur van dit masker is niet heel bijzonder. Het ruikt fris en een heel klein beetje zoet, maar dit is niet storend. Kortom een fijn product waar ik erg blij mee ben!

Het haarmasker met cap is verkrijgbaar bij de Hema voor €2,50. Ook leuk om als cadeautje te geven in een beautypakketje i.p.v. een standaard haarmasker.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

Join the Conversation

  1. Wat een fijn verwenmomentje, dit is echt een haarmasker die je graag op zondag in je haar doet en lekker op de bank ploft. Dankje voor je eerlijke review!

    1. Ja heerlijke he! Net iets specialer dan een gewone ‘pot’ haarmasker. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close