Oog capsules van Balea

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een poos geleden naar de Dm geweest in Duitsland tijdens mijn vakantie. Ik kocht een hoop beauty producten waar ik een aantal van op mijn blog post. Dit keer test ik de capsules van Balea die speciaal gemaakt zijn voor de huid rondom de ogen. Nieuwsgierig of dit product iets voor jou is? Lees dan snel verder.

De Balea capsules beloven de huid rondom de ogen gladder te maken zodat rimpels minder zichtbaar zijn. Ik ben benieuwd en kon dan ook niet wachten om dit product te testen!

In de verpakking zitten 7 capsules verpakt waar ik ongeveer één week mee heb gedaan. Wist je dat je de aangebroken capsules in de koelkast kunt bewaren? Op die manier kun je er iets langer mee doen, super fijn!

Het product is vrij van conserveringsmiddelen en parfum. Daarnaast is het ook getest door een oogarts en kunnen personen die dragers zijn van contactlenzen dit product ook gebruiken. Deze informatie is te lezen op de achterkant van de verpakking.

De inhoud is verrijkt met groene thee extract en vitamine E. Bij regelmatig gebruik zullen vermoeidheidslijntjes en droogtelijntjes verminderen. De capsules zijn van een soort plastic gemaakt en zijn gebruiksvriendelijk. Knip het bovenste puntje van de capsule en masseer het serum onder de ogen.

Mijn ervaring
Het serum in deze capsules van Balea zijn erg fijn om te gebruiken als kuurtje voor één week. Qua rimpels kan ik weinig ontdekken aangezien ik daar nog geen last van heb, maar ik voel duidelijk dat mijn huid onder de ogen iets minder trekt en veel zachter is.

De geur van de capsules vind ik niet geweldig en ruikt een klein beetje naar plastic, maar dit is gelukkig niet heel storend, aangezien je het onder de ogen smeert en niet onder je neus haha.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close