Mermaid kwasten van de Action

Laatst liep ik door de Action en toen viel mijn oog op een paar super mooie mermaid kwasten. Ik werd spontaan verliefd en legde de kwasten gelijk in mijn winkelmandje haha. Ben je al nieuwsgierig geworden? Scrol dan even naar onderen voor meer informatie en leuke foto’s!

De kwasten zijn verpakt in een heel simpel, plastic doosje waardoor de kwasten in eerste instantie niet opvallen. De kwasten die in de verpakking zitten zijn:

  • 1 grote poeder kwast
  • 1 oogschaduw kast
  • 1 highlighter kwast

De gehele set kost maar €3,95, wat neer komt op €1.31 per kwast, koopje toch?

Ik vind de kwasten zo gaaf! Mijn stash bestaat voornamelijk uit de standaard ‘kleur’ kwasten, zoals zwart, blauw of wit. Deze schattige unicorn kwasten passen daar perfect tussen en vrolijken mijn stash lekker op.

Naast het mooie design van deze kwasten was ik natuurlijk vooral benieuwd of ze het goed doen. Daarom heb ik de gehele set 2 weken voor jullie getest en ik kan oprecht zeggen dat het een echt aanwinst is voor mijn stash.

Trouwens hoe leuk! De unicorn kleurtjes zijn ook verwerkt in de haren.

De kwasten brengen gemakkelijk aan en geven geen poederig effect. Daarnaast zijn ze echt super zacht! De kwasten hebben nylon haartjes en zijn dus niet echt. Dit idee vind ik dan ook altijd erg prettig!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en vind het super fijne kwasten! Voor €3.95 heb ik weer een hoop plezier. Hebben jullie deze kwasten wel eens gespot bij de Action? Of liggen ze daar stiekem ook in een hoekje verstopt…?

Liefs
x

Join the Conversation

  1. Wat een super mooie en fotogenieke kwasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close