Etos Guava & Pineapple – geïnspireerd door het exotische en zonnige eiland Hawaii

Tijdens het winkelen kwam ik de lijn Guava & Pineapple tegen in de Etos, dit merk is trouwens ook van Etos zelf. Ik nam twee producten mee uit nieuwsgierigheid en ook omdat ik het in de zomer fijn vind om nieuwe geuren in de badkamer te hebben staan. Hebben jullie dit ook in de winter of in het voorjaar? Mocht je benieuwd zijn, scrol dan even naar beneden!

De volgende producten komen voor in deze review

Etos schrijft het volgende:

Etos reist voor jou de hele wereld over om inspiratie op te doen voor unieke en hoogwaardige ingrediënten speciaal voor jouw huid. Ga met ons mee op wereldreis en raak geïnspireerd door het exotische en zonnige eiland Hawaii.

Shower Oil
De Shower Oil is geschikt voor een droge huid en is tevens mijn favoriet uit deze lijn. Het product brengt prettig aan en zodra ik het op mijn huid smeer voelt het aan als een soort melkachtig goedje.

Mijn huid is heerlijk zacht geworden na het douchen en laat geen laagje achter zoals sommige producten wel doen. De flacon heeft een inhoud van 200 ml, heeft een heerlijke licht zoete, (ananas) geur en is verrijkt met provitamine B5 en E.

Shower Foam
Wie dol is op schuim, kan dit product zeker weten proberen. De foam heeft een dikke en volle textuur wat extra fijn is wanneer je het product aanbrengt. De geur van deze foam ruikt hetzelfde als de Shower Oil alleen dan net iets minder sterk.

Om eerlijk te zijn ben ik altijd vrij royaal met zulke producten, dus hierdoor is de foam bij mij wel wat sneller op. Ook deze flacon heeft een inhoud van 200 ml en is verrijkt met o.a. vitamine c.

Journey of Beauty vind ik een toffe collectie van de Etos en beide producten zijn fijn om te gebruiken. Ze hebben een vrolijke uitstraling en zijn perfect als je dol bent op zoete geuren!

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close