Hema sparkling badschuimshaker!

De sparkling sensation is werkelijk een echte sensatie! Een heerlijke badschuimshaker, wie wil dit nou niet. Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Hema maar dit keer kwam ik dit product tegen en ik had nog nooit van zo iets gehoord! Stiekem vind ik dit flesje wel wat weg hebben van de anti klit spray van Gliss kur haha.

De badschuimshaker heb ik gekocht voor €2,50 en de flacon bevat 250 ml. De geur ruikt echt geweldig en ik vind de flacon er erg mooi en strak uitzien.

Het enigste wat je hoeft te doen bij dit product is even schudden en vervolgens bij het stromende water ingooien. Het schuim maakt de huid heerlijk zacht en glad, volgens de gebruiksaanwijzing.

Toen ik de kraan opendraaide voor een heerlijk warm bad, goot ik de badschuimshaker bij het stromende water en langzaam toverde ik mijn bad om tot een heerlijke schuimkraag. Wel vond ik dat er best veel product nodig was voor een beste laag schuim. Het product is niet heel zuinig in gebruik maar af en toe mag je best eens royaal zijn toch haha?

Een heerlijk bad met schuim en nogmaals, de geur zorgt echt voor een sensatie, heerlijk! De geur van de sparkling sensation bleef lang op mijn huid hangen en mijn huid voelde net zoals beloofd, lekker zacht en glad aan!

Een heerlijk product van de Hema alhoewel ik wel vind dat je erg veel van het product nodig hebt om een dikke laag schuim te creëren. Niet heel zuinig in gebruik dus.

Ga jij wel eens in bad of gebruik jij wel eens een lekkere schuimshaker?

Liefs
x

 

Join the Conversation

 1. Hihi, zo in het flesje ziet het er inderdaad uit als de anti-klit spray van Gliss kur! Jammer dat je zoveel van het product nodig hebt om schuim te krijgen. Ik heb zelf geen bad, maar als ik weer met mijn vriend ergens overnacht waar een bad is, maak ik er optimaal gebruik van!

  1. enjoyyourownbeauty says:

   Heerlijk is dat, vooral als je bijna nooit een bad neemt! 🙂

 2. Het ziet er megalekker uit! Alleen een beetje jammer dat ik geen bad heb…

 3. Wat leuk, ik wist niet dat de hema dit verkocht. Ik heb zelf geen bad, maar ik kan me voorstellen dat dit een heel fijn product is. Bij de hema ben ik wel fan van van de handcreme en de scheermesjes met 5 bladen.

 4. Aah ziet er zo leuk uit, ik wil ook nu haha!

 5. Zo, dat is met rechts een badschuimshaker te nemen! Haha, wat een dotten zeg, heerlijk! Ik heb zelf dus echt geen geduld, en al helemaal niet om in bad te liggen;-) De fles vind ik er heel leuk uitzien.

 6. Hehe, deze ziet er echt heerlijk uit!

 7. Wat een leuk concept! Jammer dat ik geen bad heb, zo geinig om te doen, en wat een schuim, amazing!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close