This is me lippenstift van Essence (review)

Ben je op zoek naar een fijne betaalbare lipstick, dan heb je het goede artikel aangeklikt! Een paar dagen geleden kocht ik deze pareltjes van Essence bij de Kruidvat en ik kan jullie alvast verklappen dat ze super fijn zijn! Benieuwd? Scrol dan snel naar onderen!

Ik kocht de volgende producten:

Deze nieuwe collectie van Essence genaamd This is me verkoopt veel leuke make-up Van de vele producten van Essence vind ik deze collectie toch echt wel het hoogtepunt! In totaal zijn er 20 lipsticks verkrijgbaar en 20 kleuren nagellak.

Essence schrijft het volgende:

De semi-matte textuur voelt vederlicht aan op de lippen, is langhoudend en biedt een hoge dekking. Gecombineerd met de nagellakken van de this is me! lijn wordt de perfecte beauty match gecreëerd om jouw make-up look compleet te maken. 

 

De lipsticks hebben een prachtige omhulzing met een koper randje wat erg chique oogt! De producten hebben een licht zoete geur wat erg lekker ruikt.

07 Enough

07 Enough
Een kruising tussen donkerrood en een warme bruine tint. Na één laagje zit de lipstick perfect op mijn lippen en het is gelukkig ook niet zo’n lipstick die je voelt zitten.

04 Crazy
Een prachtige, warm roze kleur die heel mooi zal staan bij een neutrale look.

Beide lipsticks blijven prima een halve dag zitten met eten en drinken, maar daarna is een kleine touch-up wel nodig om het weer perfect te laten zitten. Wat mij betreft is dit geen probleem, want de lipstick vervaagt niet helemaal en blijft verder wel heel mooi van kleur!

04 Crazy

Of ik deze producten zou aanraden? Zeker weten! Deze nieuwe lijn This is me is erg fijn en de kleuren in het assortiment zijn zeker een bezoekje waard. De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €2,39 per stuk.

Liefs
x

 

 

Join the Conversation

 1. Ohh wauw!!! Ik ga snel eens kijken 🙂

 2. yvonne smit says:

  ik heb paar maanden geleden een lippensift gekocht in de serieThis is me.
  nr 17, bautiful.
  helaas kan ik deze kleur nergens meer krijgen.
  Kan ik deze kleur ook online bestellen .
  ik bedoel beautiful.

  1. Dag Yvonne,

   Wat jammer om te horen dat je deze lipstick niet meer kunt vinden.
   Zojuist heb ik gekeken op de website van Kruidvat, maar daar staat de lipstick helaas ook niet meer tussen.

   Hopelijk vind je snel een nieuwe favoriet! 🙂

   Liefs
   x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close