Instagram

Essence nail care – review

Heb jij deze nail care lakjes van Essence al gespot? Ik kocht 3 lakjes die allemaal een verschillende werking hebben. Nieuwsgierig of deze nagelverzorging iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Active Whitener Brightening

Deze nagellak is een base coat en is een goede basis voor je manicure. De base coat beschermt je nagels tegen verkleuring door nagellak. Verder zou het de kleur van de nagels moeten verhelderen.

De base coat heb ik aangebracht op de onderstaande foto, op de tweede nagel. Het lakje geeft mijn nagels een mooie glans, droogt snel en het lijkt inderdaad alsof mijn nagel iets helderder zijn geworden.

Repair Nail Oil

Heb je last van broze nagels? Dan is deze rijke nagelolie geschikt voor jou. De nagelolie verzorgt en beschermt je nagels en nagelriemen.

Essence nail care

Op de onderste foto kun je zien dat mijn nagel een prachtige glans heeft gekregen, yes! Ik ben enthousiast. De olie kun je netjes in de huid/nagel masseren, zonder dat het vettig wordt.

Essence Cuticle Remover

Bij een goede manicure hoort natuurlijk ook het verzorgen van je nagelriemen. De Essence cuticle remover doet dit in slechts enkele seconden.

Essence nail care

Na het aanbrengen voelen mijn nagelriemen zacht aan, maar ik kan de overtollige huid helaas niet ‘makkelijk’ verwijderen, met een bokkenpootje. Jammer want dit wordt wel aangegeven op de verpakking.

Essence nail care
Op de bovenste foto kun je het resultaat zien van de cuticle remover.

Als ik eerlijk moet zijn dan zou ik alleen de base coat en de nail oil aanraden. Beide producten geven een mooi glans en daarnaast zien mijn nagels er gezonder uit.

Essence nail care

Zou jij deze nail care lakjes van Essence kopen?

Misschien vind je dit artikel ook leuk om te lezen?

Liefs
x

Psst. volg jij me al op @enjoyyourownbeauty.nl of @foodvibes.nl ?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 8 juni 2020 / 20:58

    Ik denk dat ik binnenkort de repair nail oil ga halen. Mijn nagels zijn op het moment niet bestand tegen het per ongeluk een brievenbus verkeerd open maken. Misschien dat dit helpt om ze weer te kunnen laten groeien.

  2. 8 juni 2020 / 21:38

    Wat een fijne producten, olie vind ik altijd fijn van ik tob altijd enorm met velletjes aan de zijkanten van mijn nagels!

  3. 9 juni 2020 / 11:09

    Ah vooral de base coat en olie lijken me wel prettig! Ik heb een aantal producten van Herôme die ik graag gebruik voor mijn nagels 🙂