Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

Zoals jullie misschien al weten heeft Essence een vernieuwd assortiment met ontzettend leuke producten, waaronder dit oogschaduw palette! Het oogschaduw palette ontving ik in een perspakket en omdat deze zo’n vrolijke uitstraling heeft, is het zeker de moeite waard om even extra uit te lichten. Het Epic Sunset Eyeshadow Palette bevat 12 vrolijke kleuren, zoals de naam eigenlijk al zegt. Benieuwd wat voor look ik maak? Lees dan snel verder.

Het doosje is vrij groot, maar het valt mij op dat het kwastje ontbreekt. Persoonlijk vind ik dit niet heel erg, maar met een kwastje was het palette wel completer geweest. Er zit overigens wel een spiegeltje in de deksel, dit is dan wel weer fijn.

Bijna alle kleuren in het palette hebben een mooie shimmer. De onderste twee kleuren zijn mat en de In The Clouds is ook een mooie matte kleur. Met dit palette kun je kiezen om een heftige look te creëren of juist een zachte en subtiele look. Hieronder zie je de swatches op mijn arm. Alle kleuren hebben veel pigment, een goed teken!

De oogschaduw brengt makkelijk aan en is goed te blenden op het ooglid. De kleur vervaagt niet snel na het blenden en blijft goed zichtbaar, helemaal top!

Het oogschaduw palette van Essence Epic Sunset Eyeshadow is een tof product uit het nieuwe assortiment. Veel kleuren en dus valt er genoeg mee te combineren voor verschillende looks. Persoonlijk vind ik het alleen wel jammer dat er maar twee matte kleuren zijn.

Het Essence palette is verkrijgbaar bij de Etos en Kruidvat voor € 9,99. Ben jij team Shimmer of team subtiel?

Liefs
x

P.s. Volg jij me al?

 

 

 

Join the Conversation

  1. ik vind dit zo’n fijn en ge gevarieerd palette

    1. Dat snap ik helemaal! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close