BeautyLand pakketje

Een week geleden kreeg ik een pakketje thuis gestuurd van BeautyLand. Hierin zaten drie leuke testers om te proberen en natuurlijk wil ik jullie graag laten weten wat deze producten zijn en wat ze met je doen! Lees je mee?

In mijn pakketje zat een hand lotion, een gezichtsmasker en een haarmasker. Ik vind de kleine potjes er zo schattig uit zien, klein maar fijn!

Renu Hair Mask
Het haarmasker beloofd een diepe verzorging te geven en daarmee het haar drie keer zo sterk te maken. Bij normaal tot licht beschadigd haar is aanbevolen om het masker 1-2 keer per week te gebruiken en bij beschadigd tot zeer droog haar 3-5 keer keer per week. De belangrijkste ingrediënten van het masker zijn:

 • Creatine: verbetert de treksterkte van de Cortex (Cortex is de middelste laag van het haar)
 • CS7: maakt de cuticula (binnenste laag van het haar) glad om een glans te verkrijgen die ook na herhaald wassen blijft. Als eerste heb ik mijn haar gewassen met shampoo en daarna mijn haar handdoek droog gedept. Ik dep mijn haar altijd eerst even een beetje droog wanneer ik een haarmasker gebruik, dan heb ik toch het gevoel dat de substantie beter in mijn haar trekt. De crème ruikt trouwens super lekker en heeft een heerlijke frisse geur!

Bij het uitspoelen voelde mijn haar heerlijk zacht en ik had weinig knopen bij het borstelen. Mijn haar heeft een mooie glans gekregen en dus heeft de CS7 goed zijn werk gedaan. Ik ben erg tevreden over het resultaat en zou dit masker zeker vaker willen gebruiken!

Hand Lotion
Voor droge en gebarsten huid is deze hand lotion een fijne oplossing. De belangrijkste ingrediënten die in de lotion zitten zijn:

 • Panthenol: versterkt het haar en geeft veerkracht
 • Vitamine E: bekend om de antioxidatieve en hydraterende eigenschappen
 • Aloë vera: vochtinbrengende eigenschappen

De hand lotion kun je royaal aanbrengen wanneer je maar wilt. De substantie is niet dik waardoor het heel fijn uitsmeert. Mijn handen zijn heerlijk zacht en voelen niet plakkerig of vet aan. Kortom een toppertje dus!

Glacial Marine Mud mask
Bijna iedere vrouw is dol op een gezichtsmasker en daarom was ik ook blij dat dit in mijn pakketje zat. Dit kleimasker ziet er op het eerste gezicht heerlijk uit, alleen de groene kleur vind ik al tof haha.

Op de onderstaande foto is mijn huid helemaal schoon en ready voor het kleimasker!

Het masker bevat minuscule kleideeltjes die de huid fris en gezond eruit laten zien. Verder bevat het gezichtsmasker Glacial Marine Mud wat afkomstig is uit Canada en dit absorbeert de giftige stoffen uit de huid. Denk bijvoorbeeld maar eens aan: vuil en dode huidcellen.

Het masker brengt lekker soepel aan door de dunne substantie. Terwijl ik het masker aanbreng op mijn gezicht merk ik dat het masker snel droogt aan de zijkanten.

Dit is het resultaat na 5 minuten. Het masker droogt lekker snel op, als een echt kleimasker. Doordat het masker droog wordt voel ik dat mijn huid begint te trekken en ik mijn gezicht niet goed meer kan bewegen. Een prima werking voor een kleimasker.

Het masker moet 20 minuten intrekken.

Nadat de 20 minuten waren verstreken heb ik het masker met warm water verwijderd. Al snel zag ik dat mijn huid helemaal rood was geworden! Op de verpakking stond dat de roodheid kon ontstaan doordat het masker vuil, mee eters en oude huidcellen had verwijderd. Na een half uur tot een uur zou dit niet meer zichtbaar zijn.

Ondanks mijn rode huid schrok ik toch wel een beetje van het resultaat. Mijn huid was nog steeds een kreeft na 2,5 uur. Daarnaast heeft mijn huid de hele dag branderig en schraal aangevoeld. Het was net alsof ik te lang in de zon had gelegen. Ik vind dit dan ook niet een prettig idee bij een masker. Na mijn geweten moet een masker je huid reinigen, verzorgen en vooral lekker hydrateren. Dit was voor mij helaas niet het geval.

Ondanks het gezichtsmasker vond ik de hand lotion en het haarmasker erg fijn! Vooral het haarmasker vond ik echt een topper!

De producten zijn afkomstig van de firma Nu Skin. Mocht je interesse hebben in de bovenstaande of andere producten dan wil ik je zeker even doorverwijzen naar de Facebookpagina van BeautyLand. Op deze pagina vind je leuke acties en informatie over de producten!

Wat vinden jullie hiervan?

Liefs
x

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments

 1. 28 februari 2018 / 10:54

  Fijne review en mooie duidelijke foto’s! Ik kende dit merk nog niet. Heftig hoe jouw huid reageerde op het masker en dat je er best lang last van had. Kan me voorstellen dat je daarvan geschrokken bent. Het haarmasker lijkt me vooral heel fijn, prachtige glans heeft jouw haar ervan gekregen.

 2. 28 februari 2018 / 20:21

  Wat een heftige reactie op het klei masker! Heel jammer. Ik heb een heel fijn kleimasker, zeer geschikt voor de gevoelige huid. Daar maak ik binnenkort een review van. Mss dat dat wat voor je is.
  Dat haarmasker en de handcreme klinken heel lekker!

  Liefs Sophia

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   28 februari 2018 / 21:10

   Oeeh.. Ik ben heel benieuwd! Ik zal je blog in de gaten houden. 🙂