Treaclemoon, bath and shower gels

Iedereen is vast wel bekend met het merk Treaclemoon! Deze lijn verkoopt in allerlei geuren en kleuren haar producten. Het lekkere aan deze bath en shower gels is voornamelijk de sterke geur! Welk product je ook uitzoekt alles ruikt zo heerlijk naar de door jou gekozen variant. Ik heb gekozen voor de geuren kokos en honing, lees je mee?

The honeycomb secret
De showergel heeft een heerlijke zoete geur die ook echt naar honing ruikt! De geur doet mij ook gelijk denken aan een vakantie, mede door de vrolijke kleuren.

Ook deze showergel heeft een heerlijk kokosgeur. Over het algemeen ben ik dol op kokos producten dus dit is een echte aanwinst in mijn stash.

Beide formules hebben niet een hele dikke textuur maar voelen heerlijk romig aan! De producten schuimen goed op de huid en mijn huid is na die tijd heerlijk zacht. De geur blijft na het douchen niet heel lang hangen maar geeft tijdens het douchen wel een echte sensatie!

Ik had deze producten nog nooit eerder gekocht maar ik ben erg verrast net zoals vele andere. Daarnaast vind ik het ook een goed ding dat Treaclemoon niet op dieren test maar op mensen! Mijn favoriet van deze twee is de kokos.

Mocht je nog niet bekend zijn met deze producten kijk dan zeker eens in de winkel. Er zit vast een lekkere geur voor je tussen!

Liefs
x

 

enjoyyourownbeauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 8 maart 2018 / 22:30

  Die honing variant is inderdaad erg lekker! Mooie foto’s heb je gemaakt ook 🙂

  • enjoyyourownbeauty
   Auteur
   9 maart 2018 / 07:43

   Dankjewel! 🙂