Mini home spawell of verwenmomentje

Heb jij wel eens een momentje rust voor jezelf? Door de drukte schiet dit er soms vaak bij in. Mijn relax moment is vaak op zondagmiddag. In dit artikel laat ik jou zien hoe je thuis een eigen home spawell kunt creëren. Ik doe dit door middel van een maskertje, maar je moet doen wat jij fijn vindt! Misschien hou jij van lezen, sporten of ben je heel creatief. Ik zou zeggen, pak dit moment in je weekend en relax!

Voordat ik een gezichtsmasker op doe reinig ik eerst mijn gezicht met een cleanser van Garnier. Een goede cleanser reinigt je gezicht diep. Mocht je dit niet in huis hebben kies dan bijvoorbeeld voor een tonic.

Vandaag test ik een maskertje van Kneipp. Dit maskertje heb ik gekocht bij de Action voor €0,99. Kneipp kennen we natuurlijk van de producten zoals douchegels, body scrubs en andere lekkere crèmes. Om echt even tot ontspanning te komen doe ik vaak een maskertje op. Dit masker bevat Aloe Vera en Jojoba. Het masker zorgt voor een gehydrateerde en vitaliserende huid. Het Kneipp Moisturizing Mask bevat twee keer 8 ml. Je kan het maskertje dus twee keer gebruiken. Ideaal!

Toen ik de verpakking opende rook ik gelijk de geur van komkommer. Persoonlijk vind ik het fijn dat het masker een lekkere frisse geur heeft. De substantie van het masker is erg dun. ik heb liever een wat dikker masker, want dan heb ik ook echt het gevoel dat het mijn huid voedt. Het masker moet 10 tot 15 minuten inwerken. In deze tijd chill ik lekker met mijn telefoon en lees ik vaak andere blogs over beauty of mode!

In de tussen tijd is het masker al wat opgedroogd bij mijn wang en boven mijn wenkbrauw. Het masker doet zijn werk goed en zorgt voornamelijk door de frisse geur voor een echt relax moment. Toen de inwerktijd om was heb ik het masker van mijn gezicht gewassen met lauw water. Vervolgens dep ik mijn gezicht droog in een lekkere fluffy handdoek.

Wanneer mijn gezicht droog is breng ik nog een serum aan om mijn huid goed te voeden. Ik gebruik vandaag het serum van Biocura. Het serum is romig en brengt gemakkelijk aan. Daarnaast is het product zuinig in gebruik en plakt het niet. Biocura producten zijn te koop bij de Aldi. Dit serum kost €4,49 voor 50 ml.

Een verwen momentje hoeft niet super lang te zijn maar even tijd voor jezelf maken is belangrijk! Wat doe jij het liefste als je een moment voor jezelf neemt?

Tip:
– Gebruik eens een geurkaars tijdens je relax moment. Dit kan voor net wat meer ontspanning zorgen.

Liefs
x

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close