Balea Cocos Wasser verzorgingslijn

Deze lijn van Balea Cocos Wasser trok gelijk mijn aandacht toen ik in de DM aan het zoeken was naar fijne producten. Waarom? Door de frisse en mooie blauwe kleur die de verpakking heeft. Als ik naar deze producten kijk, krijg ik gelijk een vakantiegevoel, jullie ook?

Shampoo
De substantie is redelijk aan de dunne kant, maar gelukkig heb ik hier geen last van als ik het onder de douche in mijn haren verdeel. De shampoo heeft een transparante kleur en de geur is fantastisch als je net als ik dol bent op kokos!

Conditioner
Wanneer ik de conditioner aanbreng voel ik gelijk dat het een romige en lekkere dikke substantie is zoals het hoort bij een conditioner. De geur van kokos is bij de conditioner iets sterker dan de shampoo, waardoor je deze goed blijft ruiken na het douchen, echt een aanrader!

Haarmelk
Deze vochtinbrengende melk beschermt en verwent droog en beschadigd haar. Het product is verrijkt met een elixer van echt kokoswater  waardoor je al snel verschilt voelt en merkt. Mijn haar heeft een mooie glans gekregen en voelt lekker soepel aan. Het goedje plakt niet en maakt mijn haar ook niet zwaarder.

Over deze lijn van Balea ben ik echt te spreken, heerlijk ruikende producten die mijn haar echt goed verzorgen. Mocht je dus een keertje in Duitsland zijn, neem dan zeker een kijkje bij de DM! Hieronder heb ik nog de prijzen voor jullie vermeld en als je de producten wilt bestellen, klik dan even op het linkje.

Liefs
x

P.s. Volg jij me al

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close