Top 5 leukste kinderbedjes

De slaapkamer is voor een kindje de veilige thuisbasis waar het zelfstandig kan spelen en plezier heeft, maar ook kan genieten van een goede nachtrust. Een comfortabel, kwalitatief en veilig kinderbedje draagt hieraan bij. Kinderbedjes zijn er in verschillende soorten en maten. In dit artikel geven we je graag een inzicht in de top 5 leukste kinderbedjes.

Psst. Volg jij me al op Instagram @Enjoyyourownbeauty.nl, @Foodvibes.nl of Pinterest?

1. Autobed, boomhutbed of hemelbed

Kinderbedjes kunnen op een leuke speelse manier ingericht worden. Een autobed is een superleuk bed waar je jouw kindje superblij mee maakt. Iedere dag wakker worden in een auto, welk kind wil dat nou niet? Ook boomhutbedden zijn enorm populair. Een nadeel van boomhutbedden is dat ze vaak iets duurder zijn, gezien ze (vaak) op maat gemaakt zijn van steigerhout. Hemelbedden met bijvoorbeeld een eenvoudige klamboe zijn juist weer enorm populair bij meisjes.

2. Halfhoogslaper met gordijnensets

Ook Halfhoogslapers zijn enorm populair. Deze leuke kinderbedjes zijn voorzien van een prachtige glijbaan en een bijpassende gordijnenset. Met de gordijnenset maak je binnen een mum van tijd een prachtig fort waar jouw zoon of dochter heerlijk in kan spelen. Creëer een kinderkamer met urenlang speelplezier.

3. Een praktisch kinderbed

Een praktisch kinderbed klinkt misschien saai, maar niks is minder waar. Praktische kinderbedjes zijn kinderbedjes die voorzien zijn van handige opbergladen voor speelgoed en/of een uitschuifbaar extra kinderbedje. Heeft jouw zoon of dochter vaak een slaapfeestje en wil je niet iedere keer met een matras slepen? Kies dan voor een uitschuifkinderbed.

4. Stapelbedden met gordijnensets

Heb je minder ruimte tot je beschikking dan is een stapelbed de ideale oplossing. Stapelbedden van Hoppekids kunnen net als de halfhoogslapers voorzien worden van een prachtige gordijnenset. Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alle stapelbedden worden uitgevoerd in het wit en kunnen volledig op maat worden samengesteld.

5. Hoogslapers

Een hoogslaper heeft niet standaard twee bedden, maar is een verhoogde halfhoogslaper. Hoogslapers worden niet standaard voorzien van accessoires zoals een glijbaan, maar kunnen wel worden uitgevoerd met een bureau. Super praktisch en ideaal als je ook minder ruimte hebt voor een bureau. Ook de hoogslapers zijn van massief hout en kunnen volledig op maat worden samengesteld.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees de disclaimer.
Close